Šta otkriva njegovo ponašanje u krevetu: Ovi gestovi tokom seksa pokazuju da je zaljubljen u vas

95

Seks s novim partnerom uglavnom je po pravilu uzbudljiv, učestao, intenzivan. Ali, kada se jedno drugom stvarno počnete da se sviđate i da osećate dublju emotivnu povezanost, seks prelazi na jedan novi nivo, pruža drugačije emocionalno i fizičko zadovoljstvo.

Iako smo svi različiti i drugačije otkrivamo emocije, neki znakovi u seksu ipak upozoravaju da je vaš partner ozbiljnije zainteresovan i da se ne radi o običnoj prolaznoj avanturi.

Ljubi vas često i dugo
Poljupci su, smatraju neki, intimniji čak i od samog seksualnog čina. Kada vas muškarac ljubi, često dugo, nežno i pažljivo pokazuje da je stvarno zainteresovan. Poljupci, nežni i dugački po celom telu, pokazuju da voli svaki deo vas i da želi da vam ugodi.

Posvećuje vam vreme
Ako nije sebičan ljubavnik, već ostavi vremena za predigru, zainteresovan je da vas zaintrigira i uzbudi i vaše zadovoljstvo mu je jednako važno kao i njegovo, verovatno nije reč o prolaznoj avanturi u kojoj traži samo svoje zadovoljstvo. To je muškarac koji se zaljubljuje.

S vama želi da iskusi nove stvari
Muškarac kojeg zanima šta vi volite i šta ne volite i spreman je da se prilagodi tome, pokazuje da je pažljiv ljubavnik kojem je itekako stalo do vašeg zadovoljstva. Jasno je da ste ga zaintrigirali i uzbudili i želi da i vi budete zadovoljni.

Opušten je s vama
Smeje se i opušten je u krevetu s vama. Trudi se da vas impresionira i time pokazuje kako iskreno uživa u vašem društvu i želi da provodi vreme sa vama.

Trudi se da stvori atmosferu
Trudi se napraviti prijatnu atmosferu, a taj trud otkriva da seks sa vama nije usputna avantura, već nešto za šta on želi da uloži svoje vreme i trud.

Da se radi o nečem ozbiljnijem, svakako će vam pokazati i ako zapamti nešto što ste mu rekli, pa vas iznenadi. Na primer, ako pokaže neki romantični gest, za koju ste mu već ranije otkrili da vam je posebno drag.

Ako pokazuje da želi da vas usrećiti emocionalno, mentalno i fizički i trudi se da vas impresionira vas i zavede, i to ne samo u seksu, već u svim svakodnevnim situacijama. Taj muškarac verovatno se već zaljubio i, ako njega pitate, ne radi se o prolaznoj avanturi.

Izvor: Tportal.hr
N.R.

(No Ratings Yet)

 Loading …

Article source: http://www.lepotaizdravlje.rs/ljubav_i_seks/seks/sta-otkriva-njegovo-ponasanje-u-krevetu-ovi-gestovi-tokom-seksa-pokazuju-da-je-zaljubljen-u-vas