Terapija uz pomoć anđela

Foto: Shutterstock

– Imati želju da se obratimo anđelima predstavlja prvi korak u komunikaciji – kaže Jasminka Vlatković, koja živi u Švajcarskoj ali će svi koji žele da se upoznaju sa ovom terapijom imati priliku da 15. decembra dođu na Qi institut u Beogradu gde će održati jednodnevni kurs.

Naša sagovornica naglašava da svako može da uspostavi konekciju sa anđelima i da za to nije potrebno biti „izabran“ ili posebno nadaren. Možete jednostavno u sebi da pozovete anđele da vam pomognu, ili da zamislite da su pored vas u trenutku kada vam je teško. Možete da ih pozovete u svoj san ili da zatražite znak kako da postupite u nekoj situaciji. Možete takođe da „otvorite anđeoske karte“, što je jedan od načina komunikacije sa anđelima. Na vama je da izaberete način koji vam najviše odgovara.

Kako ste vi počeli da se bavite terapijom uz pomoć anđela?

– Dosta sam proučavala transpersonalnu psihologiju, čiji je predmet istraživanja ljudska duša kao duhovna dimenzija ličnosti. U tome me je posebno interesovao pojam intuicije. Otkrila sam da je upravo naša intuicija jedan od načina na koji anđeli komuniciraju sa nama. Oni mogu da nam kroz intuiciju pošalju poruku koja će biti značajna za proces lečenja, kako psihičkog, tako i fizičkog.   

Kakva je uloga Dorin Virtju u vašoj edukaciji?

– Dorin Virtju je osnivač i zaštitni znak Angel Therapy. Ja sam imala sreću da pratim njene seminare i da tako neposredno od Dorin dobijem znanja i sertifikate neophodne za bavljenje ovom metodom i prenošenje stečenih znanja drugima. Želim da naglasim da ako se danas govori o „anđeoskoj terapiji“ širom sveta, onda se govori o Dorin Virtju. Drago mi je da sam članica grupe terapeuta koje je ona lično obučavala.

Na sledećoj strani pročitajte kako je izgledao susret naše sagovornice sa njenim anđelom.