Tražite ideju za novu frizuru? Hair trendovi za proleće 2014.

487

Proleće 2014. prilika je za novi look i trendi frizure! Ako želite da saznate šta je u modi kada su frizure u pitanju, donosimo vam najnovije hair trendove koji su osvojili i poznate dame. “Pixie” stil ponovno vraća ludilo kratkim frizurama, a asimetričan bob učiniće odličnim svaki izgled. Romantičnu notu daće lagane kovrdže koje na dugoj kosi izgledaju predivno – mali valovi svih veličina i oblika – birate same. Ako pak želite da izgledate elegantno, prebacite kosu na jednu stranu.

Frizure za kratku kosu

The 20th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Pixie stil
Vraća se ludilo za “pixie” frizurom! Ova svestrana frizura donosi oštre i asimetrične linije. Ova slatka kratka frizura može se videti na poznatim zvijezdama kao što su En Hatavej, Dženifer Lorens, Ema Votson… Ko kaže da kratko ne može biti slatko i ženstveno?

Asimetričan bob
Ako tražite neku slatku, ali ne drastičnu promenu za dugu kosu, pokušajte asimetričan bob. Frizura koja dolazi u svim oblicima i veličinama, a to je čini savršenom za odličan i jedinstven izgled. Ovaj kroj omogućuje da oblikujete različite dužine i teksture u jednu odličnu frizuru. Omiljene zvezde koje nose ovakvu frizuru su: Karli Klos, Frenki Sendford i Marion Kotijar.

WSJ. Magazine's Innovator Of The Year Awards 2013

Frizure za srednju dužinu kose

Talasasti bob
Jedna od omiljenih frizura za proleće 2014. – originalan bob! Slatke lagane kovrdže podići će volumen kose do pravog nivoa – ni premalo ni previše. Lagane lokne na dugoj kosi izgledaju tako simpatično, a pristajaće uz svaki look. Ono što je odlično kod ove frizure je to što izgleda sasvim prirodno, sveže i trendi.

bijonse

Prirodne kovrdže
Srećnice s prirodnim kovrdžama dolaze na svoje! Trend velikih i bujnih kovrdža se vraća. Slatko, zavodljivo i seksi!

Frizure za dugu kosu

Lagani valovi
Razbarušen, valovit izgled biće super trend za proleće 2014. Lagani valovi izvrsno će stajati svakoj ženi duge kose. Meki uvojci deluju simpatično i romantično, a odličan su izbor za više prilika – poslovnu, casual, modernu…

LACMA 2013 Art + Film Gala

Kosa na stranu
Odlična frizura za dugu kosu koja odiše elegantnošću i jednostavnošću!

Izvor: Zena.hr
Foto: FAME, Tumblr

Sviđa mi se (No Ratings Yet)

Loading ... Loading …