UPOZNAJTE IH OD GLAVE DO PETE: Žene u ovom horoskopskom znaku su UBEDLJIVO NAJSEKSIPILNIJE!

22

 

Žena Škorpija je najseksi i najtanstveniji od dvanaest znakova zodijaka!

 

Nikada je ne smete shvatiti olako. Ona je direktna, briljantno prepredena i prodorna, neustrašiva i tvrdoglava, i uspeće preći preko svake prepreke u životu i suočiti se s problemima te uzdignuti glave nastaviti dalje. Voli jasne početke i jasne završetke. Samouverene, snalažljive i snažne. Ne beže od napornog rada i spremne su žrtvovati mnogo kako bi došle do svog cilja.

 

Seks Veze

Priče o gotovo zastrašujućoj ljubomornoj prirodi žena Škorpija već su postale mit. One uistinu mogu pokazati snažnu ljubomoru kao ni jedan drugi znak, ali to je zato jer i najbezazleniji partnerov flert s drugom ženom smatraju izdajom. Od partnera traže ono što i same daju, potpunu vernost, odanost i predanost i za svog muškarca spremne su učiniti sve. Hvaliće ga gradeći tako njegovo samopouzdanje, braniti ga kad drugi govore loše o njemu i pomagati mu da gradi karijeru.

 

U vezi traži partnera dovoljno hrabrog da joj se suprotstavi i dovoljno samosvesnog da joj dopusti da tu i tamo bude muško u vezi. U krevetu su prave amazonke – imaju visoki libido, jako su strastvene te vole davati i primati senzualna zadovoljstva. Često za partnere biraju Ovnove ili Device, no najbolje se upotpunjuju s Bikovima.

 

Prijateljstvo

Žena Škorpija može biti najbolji prijatelj na svetu ili najgori neprijatelj. Odanost im je jedna od najvažnijih stvari u životu, a izdaju nikada ne zaborave. Ako joj dokažete da ste zahvalan prijatelj ona će biti odana prijateljica. Tajnu koju joj neko poveri pripadnica ovog vodenog znaka držaće samo za sebe i čuvaće je poput najvrednijeg blaga, a gotovo je se nikada neće čuti ni da širi tračeve.

 

Prijateljstva bira pažljivo i smatra se čašću biti osoba u koju se Škorpija pouzda i kojoj se poverava. Strast upravlja životom žene Škorpija te može voleti i mrzeti s jednakom strašću, ali kako retko pokazuje osećanja teško je znati šta misli ili oseća. Nikada neće zaboraviti kada je neko bio dobar prema njoj i višestruko će se odužiti za to.

 

Izgled

Intenzivan, gotovo rendgenski pogled prvo je po čemu ćete primetiti ženu Škorpiju. Krasi je fatalna lepota, a kad uđe u sobu sve oči biće uperene u nju. Uglavnom su tamnije kose i puti, elegantne, senzualnih usana te zavodljivog glasa. Mišićave su, čvrste i izdržljive telesne konstitucije te imaju pomalo oštar izraz lica.

 

Poput orla mogu imati nevidljive ili sakrivene očne kapke i lagano zakrivljen nos. Jedan dan nosiće teški šminku, a drugi se s istom samouverenošću pojaviti bez trunke šminke na poslu.

 

Stil

Voli modne trendove, ali nije rob mode. Poznata je kao trendseterka, pa ako ona nosi ružičastu svi će nositi ružičastu. Elegantna i zavodljiva, zna šta joj najbolje stoji i ne boji se nositi odeću koja će istaknuti njene fizičke atribute. Posebno obožava donje rublje, što je u skladu s njenom prirodnom sklonošću da pronikne duboko ispod površine, a najseksi će se osećati u svilenom, senzualnom rublju crne ili tamno crvene boje.

 

Postojanje žene Škorpije prožeto je tajnama pa tako voli stvari koje izgledaju skupoceno, a zapravo su jeftine, što će ona, naravno, zadržati kao tajnu, zatim torbe sa skrivenim džepovima, medaljone oko vrata u kojima drži fotografiju koju nikada neće pokazati drugima.

 

Idealan izbor šminke za oči su tamne boje, odnosno “smoky eye” koji će na magnetski privlačnoj Škorpiji izgledati dobro i ako nije savršeno našminkan. Dobro joj stoji glatka, potpuno ravna kosa, ali i lagano razbarušena. Žena Škorpija zna da prava lepota znači biti snažna, zdrava i pametna.

 

Stil kupovine

U kupovinu garderobe ide s preciziranom idejom kakav utisak želi ostaviti sa određenim komadom ili odevnom kombinacijom. Potrošiće puno novaca na kožnu jaknu, a onda će kupiti najjeftiniju majicu kako bi je nosila ispod.

 

Stilska ikona

Da Škorpije imaju itekako smisla i instinkta za modu i stil, dokazuje i najveći modni autoritet na svetu, glavna urednica modne Biblije “Voga” Ana Vintur. Slavne Škorpije, Tilda Svinton, Demi Mur i Ema Stoun, znaju koje im boje najbolje pristaju pa se na crvenim tepisima često pojavljuju u toaletama svih nijansi tamno crvene, boje kestena i sličnim tonovima. Besprekorno će izgledati i u crnoj te u smeđoj, u biti stoje im sve tamne, misteriozne nijanse.

Article source: http://www.dnevno.rs/magazin/horoskop/110417/upoznajte-ih-od-glave-do-pete-zene-u-ovom-horoskopskom-znaku-su-ubedljivo-najseksipilnije