URADE TO BEZ IMALO ŽALJENJA: Polovina kolega ima seks tokom novogodišnje žurke kompanije!

Poslovne novogodišnje zabave, na kojima često alkohol teče u potocima, neretko završe seksom kolega, pokazalo je istraživanje.

 

Prema njihovim podacima, čak 40 posto ljudi imalo je intimne odnose tokom novogodišnje zabave kompanije, a 83 posto njih izjavilo je da bi to ponovilo.

 

To nije sve. Najgore od svega je što mnogi od njih uopšte nisu koristili zaštitu čime su rizikovali brojne polno prenosive bolesti. Najnestašniji u varanju pokazali su se zaposleni u prodaji, potom oni u zdravstvu, pa onda transportni radnici i logističari.

 

foto: Profimedia

 

Postoji i još nekoliko činjenica:

 

– Više od pola ispitanka objasnilo je svoju avanturu kao posledicu privlačnosti prema kolegi koja je postojala od  ranije, dok 31 posto njih ne može objasniti kako je do toga došlo – jednostavno se dogodilo!

 

– Što se tiče izbora partnera, iznenađujuće malo ispitanika (18 posto) izjavilo je da se to dogodilo s nadređenim, dok tek 5 posto priznaje da su se upustili u avanturu s osobljem na zabavi.

 

– Zanimljivo je spomenuti kako se najviše dece rađa 19. septembra, što dovodi do činjenice da je najčešći datum začeća upravo 24. decembra.

 

foto: Profimedia

 

Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia

 

NE PROPUSTITE

MUŠKARCI SAGLASNI DA NE MOGU DA ZAMISLE ŽIVOT BEZ OVE POZE: I imaju 8 sjajnih razloga za to

ŽELJA ZA SEKSOM NAGLO PADA ZBOG OVIH 9 NAMIRNICA: Nikada nemojte jesti ovo pre intimnih odnosa!

MUŠKARCI KONAČNO PRIZNALI: Ove 4 POZE U SEKSU zaista PREZIREMO, iako žene insistiraju na njima

 

 


Kurir

Autor: 
Kurir