Uštedite vreme: 7 beauty trikova za blistav i svež izgled

51

Sređivanje za izlazak ili sastanak ne mora da traje dugo. Uostalom, u toku dana imamo previše obaveza da bismo sebi priuštili višesatno sređivanje. Uštedite vreme pomoću ovih sedam trikova.

lice

Pijte više vode

Nedostatak vode može da uzrokuje da vaša koža izgleda suvo i bledunjavo. Rešenje je jednostavno. Pijte više vode, a jednu kafu dnevno zamenite čajem. Zapamtite, ako osećate žeđ, to znači da ste već dehidrirali.

Dodajte malo šljokica

Nanesite malo šljokica u uglove očiju, na jagodice i ispod obrva i izgledaćete fenomenalno u sekundi. Tako ćete sakriti i umor na licu.

Osvežite lice

Osvežite vašu šminku i kožu sa tonerom u spreju. Izaberite toner koji odgovara vašem tipu kože.

Naspavajte se

Ako se osećate umorno, to znači i da izgledate umorno. Probajte da legnete u krevet trideset minuta ranije nego što to inače činite, a pre spavanja radite stvari koje vas opuštaju.

Popravite svoje držanje

Vaša majka je bila u pravu kada vas je stalno opominjala da ispravite kičmu. Ispravite se i delovaćete kao da imate više samopouzdanja, odeća če vam bolje stajati i imaćete bolju cirkulaciju.

Istaknite oči

Maskara je vaš najbolji prijatelj ako hoćete da izgledate bolje u sekundi. Nanasite dva sloja maskare na trepavice kako bi vaše oči zablistale.

Nanesite malo ruža na usne

Savetujemo vam crveni ruž ako želite da izgledate izazovno, ili roze ako hoćete opušteniji izgled.

Autor: Life Content

Sviđa mi se (1 glasova)

Loading ... Loading …