UŽIVANJE SA NJIMA JE ZAGARANTOVANO: Najjaču seksualnu energiju imaju ova 3 horoskopska znaka

64

Škorpija

 

Škorpija je definitivno najseksepilniji znak u horoskopu. Ukoliko ste ikad bili u vezi sa Škorpijom, znate da Škorpije imaju neodoljivu moć privlačnosti. Kao da imaju neki ”mojo” pomoću kog flertuju i šarmiraju druge. Već u sledećem trenutku potpuno su vas osvojili.

 

Ukoliko bi vas ljudi pitali, šta je to što vaš partner u znaku Škorpije ima, ne bi ste umeli da im objasnite. Misterija kojom su okruženi je zagonetka za sve.

Ukoliko želite da Škorpiju povedete u krevet, obavezno obucite nešto crno, ta boja ih privlači.

 

foto: Profimedia

Lav

 

Lav je drugi po redu najseksepilniji horoskopski znak. Nemojte to nikako reći jednom Lavu, jer može da se uznemiri što je drugi. Lavovi su principijalni, toplog srca i optimisti. Oni poznaju sve cool ljude u gradu i umeju da se provedu nikad bolje. Njihova toplina i harizma kojom odišu, ne ostavlja vas indiferentnim. Lav će učiniti sve da biste se osećali veoma posebnim. A za većinu ljudi, pažnja koju dobijaju je veoma seksi stvar.

 

Takođe, oni sve rade bolje od drugih. Problem u vezi sa Lavom je mala stvar poznata kao ”visok nivo održavanja”. Nadamo se da je vaš partner Lav šarmantan i ljubazan, a ne despotski nastrojen tip. Lavovi imaju najlepši osmeh, i za mnoge je to dovoljno da ih privuče ka sebi.

 

Ukoliko želite da pridobijtete Lava, laskajte im i poklanjajte im pažnju. Oni padaju na ljude koji su upečatljivi i vole da nose mnogo nakita.

 

foto: Profimedia

Rak

 

Većina Rakova ima veoma istančan smisao za humor. Privući će vas njihov mesečev oblik lica. Rakovi su veoma romatnični i pamtiće dan kad ste se upoznali, dan kad ste se smuvali, dan kad ste pojeli prvi topli sendvič zajedno i tako u nedogled. Njihova ne tako dobra strana su česte promene raspoloženja. Ali, ukoliko možete to da istrpite, očekuju vas odani kuvar i sluga tokom čitavog vašeg života.

 

Rakovi su uvek željni seksa, žestokog seksa. Ukoliko želite da se svidite jednom raku pokažite mu dobrotvora u sebi. Ponašajte se bespomoćno i osetljivo i svidećete im se.

 

foto: Profimedia

NE PROPUSTITE

DA LI STE SE IKADA PITALI: Koja je razlika između muškog i ženskog orgazma?

MUŠKARCI SU PRIZNALI I ŠOKIRALI ŽENE: Samo u ovakvom seksu stvarno uživamo!

GARANTUJU DOBAR SEKS: Ovi kokteli će napraviti šou u vašem krevetu

 

(Kurir.rs/B92, Foto: Profimedia)