Vaša omiljena poza u seksu otkriva kakva vam je veza

53

08. 05. 2014.

Vaša omiljena poza u seksu otkriva kakva vam je veza

Omiljena poza otkriva puno o vezi, pa su tako parovi koji praktikuju pozu kaubojke skloni eksperimentisanju, dok misionarsku pozu vole oni kojima je najvažnija intimnost.

Misionarska poza znak je stabilne veze

Dinamika u krevetu otkriva puno o samoj vezi. Parovi koji vole misionarsku pozu već su dugo zajedno i gotovo da jedno drugome završavaju rečenice. Njihov je brak stabilan, ali i u rutini. Međutim, njima to ne smeta, oni se u takvom odnosu osećaju ugodno i sigurno. Ljubav koju osećaju jedno prema drugom s godinama se produbila, ali malo raznovrsnosti u spavaćoj sobi neće im štetiti.

Poza kaubojke – ovaj odnos se temelji na kompromisu

Poza u kojoj je žena gore znak je da se ovi parovi znaju zabavljati. Oni su samopouzdani, vole eksperimentisati i istraživati vlastitu seksualnost. Neće se ustručavati i sami će se pobrinuti za svoj užitak. Veza im se temelji na kompromisu i poverenju, a svaki od partnera jednako se trudi oko rešavanja problema.

Dogi stajl – ovi parovi su iskreni i otvoreni

Parovi koji uživaju u doggy stylu imaju zabavnu vezu punu avanturističkih trenutaka. Oni su iskreni i otvoreni u seksu, ali i na svim poljima života. Partneri su sigurni u svoju seksualnost i ne stide se svog tela zbog čega mogu bez imalo zadrške uživati u krevetu. Nisu im strane ni vruće igrice kojima nastoje da začine svoj seksualni život.

Sa strane – duboka emocionalna povezanost

Položaj u kom partneri leže na boku, s time da je muškarac iza žene, poza je koja omogućuje posebnu intimnost. Parovi koji uživaju u ovoj pozi brižni su i predani, a najviše od svega žude za stalnim fizičkim i emocionalnim kontaktom. Oni se odlično razumeju.

Izvor:

24sata.hr

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar