VELIKE I DUGE LJUBAVI: Evo ko je vaša astralna srodna duša!

2

VELIKE I DUGE LJUBAVI: Evo ko je vaša astralna srodna duša!

lifestyle

VELIKE I DUGE LJUBAVI: Evo ko je vaša astralna srodna duša!

Pročitajte šta vam zvezde poručuju – ako je partner u znaku koji se slaže s vašim budite sigurni da ste upoznali svoju srodnu dušu.

  • Izvor: Informer.rs, Foto: Pixabay.com

Ovan- Blizanac

Ovo je najuzbudljivija kombinacija u Zodijaku. Kada se ova dva temperamenta sudare nastaju lude avanture koje će pamte i prepričavaju ceo život.

Bik- Rak

U pravom smislu te reči oni su zaista srodne duše! Oboje vole komfor i veoma su romantični, pravi ušuškani znakovi Zodijaka. Vole da se međusobno neguju i paze zbog čega čine savršenu kombinaciju.

Autor: Pixabay.com

Lav- Vaga

Dve najveće “face“ Zodijaka u kombinaciji čine savršenstvo. Oboje se brinu o svom izgledu i imaju potrebu da budu u vezi. Osim što se privlače fizičkim izgledom oni jedno drugom odgovaraju i po temperamentu, mare jedno za drugo i prave najbolje žurke u gradu.

Škorpija- Devica

Najkomplikovaniji i najnepoverljiviji znakovi upravo idu zajedno jer jedino tako mogu pomoći jedno drugom da se spuste na zemlju i gledaju stvari iz malo drugačije perspektive. Njihov seksualni život je zaista na zavidnom nivou.

Autor: Burst

Strelac- Vodolija

Dva najčudnija znaka u horoskopu, definitivno! Ovo je najnapredniji i najitneresantniji par koji stalno motiviše onog drugog da stigne do cilja. Njihovi razgovori su neopisivo zabavni i uvek su prvenstveno najbolji prijatelji.

Jarac- Riba

Stare srodne duše horoskopa, introvertne i kompleksne. Uvek će biti u stanju da pomažu jedno drugom da otrkiju delove sebe za koje nisu ni znali da postoje. Ova kombinacija uživa u jednoj velikoj i dugoj ljubavi.

Original Article