Venera kvadrat Rx Saturn *tranzit

13

Saturn

Published on Aug 9th, 2018 |
by Jasmina Spicum 063222539

0

Venera kvadrat Saturn tranzitZgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u njemu ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Blizanaca, Raka, Škorpiona, Jarca ili Riba, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Ovaj tranzit će maksimalno ugroziti pripadnike grupe KARDINALNIH znakova, tj sve koji u ličnom horoskopu imaju lične planete izmedju 1° i 3° Ovna, RAKA, Vage i JARCA.

Nedostatak samodiscipline. Ovo je interlude tokom kog uočavate nedostatak motivacije i prepuštate se lenjivom prihvatanju životnih tokova. Nezadovoljni ste i po pitanju poslovnih odluka i skloni da utehu tražite u preteranom jelu ili trošenju, učinili biste bilo šta da izbegnete ovaj osećaj nezadovoljstva. Utisak da vas drugi iritiraju samo je odraz vašeg unutrašnjeg disbalansa, potrudite se da kontrolišete uskovitlano nezadovoljstvo i potražite kreativno rešenje za situacije koje vas čine tužnim.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 063/222-539

Nezadovoljstvo i emotivna preosetljivost, mazohizam, ljubomora, seksualne inhibicije, sklonost ka  razdvajanjima, izolacija, loše zdravlje. Ovo je kratkotrajni iinterval žalosti, nevolje i razočarenja u porodičnim odnosima, prijateljstvu. Ako ste  pošteni i dobrog srca postoji opasnost da budete nasamareni i obmanuti. Moguća umešanost u skandaloznu aferu.
Danas je Venera u kvadratu sa Rx Saturnom koji simbolizuje odgovornost, ograničenja i prepreke, odlaganja. Zabrinuti ste za kvalitet odnosa; i dok neki posmatrači mogu da protumače vašu smirenost i držanje na odstojanju kao znak odbijanja skrivate emocije i zatvarate se. Obradujte sebe kupovinom akseosara ili dogovorite sastanak sa članovima porodice, posvetite ovaj dan starijem rođaku jer ste danas raspoloženi da saslušate nekog ko ima mnogo više životnog iskustva.

Prihvatite ograničenja ovog tranzita, razmislite iz kog pravca stiže ovaj talas hladnoće i nezadovoljstva. Dogovor i obaveza se negativno odražavaju na vaše raspoloženje – prihvatite ih sa ljubavlju.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


About a Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.

Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni module edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima.
Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.

Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.


Related PostsComments are closed.

Article source: http://www.spicum.com/index.php/venera-kvadrat-saturn-tranzit/