Modeli HALJINA koje ovog leta treba da imate u GARDEROBERU: Jednostavne i udobne, a nose ih žene koje diktiraju trendove

U modi se ciklično smenjuju različiti trendovi, a kada je reč o haljinama, evo nekoliko popularnih stilova će ovog leta biti u trendu

1. Jednostavne haljine od pamuka i trikotaže su ponovo aktuelne. Prorezi su posebno moderni, a stilisti savetuju da birate one u jarkim bojama.

2. Istovremeno dominantne boje mogu da budu i crna i bela, a ako birate haljinu za večernji izlazak slobodno se odlučite za onu sa većim prorezima. Haljine s asimetričnim krojevima su moderne i nekonvencionalne. One imaju različite dužine i izreze na različitim delovima haljine, stvarajući dinamičan izgled.

3. Prozirne tkanine: Haljine s prozirnim detaljima ili izrađene od prozirnih tkanina su u trendu. Ovi detalji dodaju dozu senzualnosti i igre skrivanja i otkrivanja. Ako ipak niste dovoljno slobodne da ispod ovakve haljijne nosite donji veš, probajte da nosite bodi ili kraći šorts.

4. Nežne, bele haljine u boho stilu. Stil je opušten, romantičan i istovremeno umetnički. Ovakve haljine su se nakon mnogo vremena ponovo vratile u modni svet,a najbolja vest je da su udobne i da se idealne za sve žene bez obzira na njihovu građu.

U našoj galeriji pronađite slične modele

Read More