Veštačka trava

7

Tereni sa veštačkom travom polako ali sigurno zauzimaju mesto terenima sa prirodnom travom. U 2005. godini FIFA i EUFA su objedinili standarde koji treba da se zadovolje da bi veštačka trava bila oficijalna podloga na kojoj se mogu igrati prvenstvene utakmice kao i vrhunska takmičenja kao što su Svetsko prvenstvo u fudbalu. Krajem 2005. godine je odigrano Svetsko prvenstvo U-17 u Peruu na 4 stadiona sa veštačkom travom koje je postavila naša matična firma POLYTAN GmbH. Tome sve više doprinosi visok kriterijum današnjeg fudbala koji zahteva što približnije osobine terena kako u hladnim, tako i u tropskim predelima. Taj trend se brzo preneo i na naše podneblje.

U Srbiji u velikom broju već postoje tereni za mali fudbal na kojima je kao podloga instalirana veštačka trava, a koji su pokriveni konstrukcijama i PVC materijalom. Tradicija malog fudbala u Srbiji je jaka i duboko ukorenjena kao najrasprostranjeniji vid rekreacije.
Tereni za mali fudbal sa veštačkom travom postavljeni su u velikom broju od strane Pejkom D.O.O. kako u zemlji, tako i u regionu, što možete proveriti u našoj referenc listi dostupnoj na ovom sajtu. Raspolažemo sa svim mašinama za postavljanje i održavanje veštačke trave kao i ekipom ljudi koji poseduju sertifikat i dozvolu za postavljanje ove vrste podloge, izdate od proizvođača POLYTAN GmbH iz Nemačke. U stanju smo da ispunimo sve zahteve savremenog sporta u pogledu garancija, održavanja i postavke svih tipova veštačkih trava.

Svojim klijentima nudimo ugovore o godišnjem i mesečnom održavanju terena kao i servis u roku od 48 sati u garantnom roku pod uslovom da je trava poreklom od Polytan GmbH.