Vodič za seks u moru

245

Seks u vodi za mnoge je jedna od dražih erotskih maštarija, no za taj scenario potrebno je i neko predznanje o mogućim pozama koji će takvu avanturu učiniti uzbudljivom i nezaboravnom, piše The Examiner.

Osećaj adrenalina zbog mogućnosti da ćete biti uhvaćeni, blizina golog tela i osećaja bestežinskog stanja u moru svakako čine ideju seksa u vodi vrlo privlačnom. Ipak, ne zaboravite kako voda ne pruža nikakvu zaštitu od trudnoće ili polnih bolesti, a kondom takođe nije poželjan jer ga može oštetiti hlor ili so, pa se osigurajte alternativnom kontracepcijom.

Seks u moru

Imajte na umu da morska voda pomaže u ispiranju prirodnog lubrikanta tj. vlažnosti vagine, pa sa samim seksom pričekajte sve dok partnerka nije jako uzbuđena kako bi se smanjila mogućnost boli.

U plićaku

Ako ste na usamljenoj plaži, svakako isprobajte seks u vodi koja dopire do prsa, tako da muškarac ostane da stoji, dok će ga partnerka obgrliti nogama koje on pridržava nadlakticama dok je drži za stražnjicu. Podizanjem i spuštanjem njenih nogu, kao i pomicanjem s talasima, menja se ugao penetracije, što će pridoneti uzbuđenju.

Poza morskog konjica

Ako ste u samom plićaku gde voda ne doseže ni do kolena, na primer po noći, idealna poza je ona u kojoj je ona “gore”. Muškarac treba da legne na leđa i pridigne se na podlaktice, dok partnerkaa može da zauzme pozu “kaubojke” tako da je leđima okrenuta od njegovog lica, u sedećem položaju i sa stopalima na dnu mora. Rukama se može osloniti na njegovu karlicu kako bi osigurala oslonac.

Poza “u zagrljaju”

Partner treba da sedne na morsko dno u poziciji tzv. turskog seda, dok će partnerka sesti na njega i obgrliti ga nogama, tako da položi potkolenice na dno. U ovoj pozi je oslonac vrlo dobar, pa pruža maksimalan užitak, a jednako tako ostavlja slobodne ruke partnera kojima se možete grliti i dodatno stimulisati. Ipak, pripazite da na morskom dnu nema ježeva ili pak oštrog šljunka.

Uz pomoć bove

U pomoć vam mogu priskočiti bove koje oba partnera mogu primiti rukama tako da muškarac stoji iza partnerke i ulazi straga. Ona može staviti noge u gotovo sedeći položaj i nasloniti se na njega.

Dušek kao pomagalo

Ako imate dušek možete se udaljiti od obale i uživati u većoj diskreciji, dok će on poslužiti kao svojevrsni krevet. Partnerka treba da legne potrbuške na gumeni dušek tako da joj noge budu u vodi, a guza na samom pregibu. Partner treba da priđe sa njene stražnje strane te podizanjem i spuštanjem njenih nogu diktira tempo.

Bude li vam ova poza teško izvodljiva, uvek možete uživati u oralnom seksu, gde je dubina nebitna i možete se smenjivati na vašem dušeku.

Izvor: 24sata.hr, M. G.

(No Ratings Yet)

 Loading …

Article source: http://www.lepotaizdravlje.rs/ljubav_i_seks/seks/vodic-za-seks-u-moru