VOLITE GRUB I DIVLJI SEKS? Ovih 5 poza su idealne za vas

Prema pisanju poznatog muškog magazina “Men’s Health”, grublja zabava ne mora da podrazumeva neke neobične fetiše, akrobaciju ili agresivnost.

Ključ se krije u energiji, pobuđivanju strasti između partnera, kao i do izbora seks poza.

 

Za one koji bi voleli da probaju i vide kako taj seks izgleda, stručnjaci za seks preporučuju sledeće:

 

1. Dogi stil

 

Ovo je vruća seks poza koja obezbeđuje užitak za oba partnera. Idealna je za grublju zabavu, jer prilikom izvođenja poze možete lagano udarati partnerku po stražnjici ili je lagano povući za kosu.

 

2. Kaubojka

 

Kaubojku obožavaju mnoge žene, jer se nalaze na muškarcu, a samim tim imaju potpunu kontrolu. Naravno, ovu pozu možete i začiniti. Primer za to je vezivanje partnera, što dodatno rasplamsava strasti i ženi daje dominaciju.

 

foto: Profimedia

3. Obrnuta kaubojka

 

Slično kao kod kaubojke, s tim što je ovde žena okrenuta leđima. Iako je obrnuta, u ovoj pozi i dalje zadržava svu dominaciju. S obzirom da su mu ruke slobodne, muškarac može da dodaje tempo ili da se pozabavi anusom.

 

4. Misionarska poza- sa prepletanjem nogu

 

Ovaj klasičan položaj mnogi zaobilaze, ali misionarka se može izvoditi i malo drugačije. Dok muškarac leži na ženi, a žena je okrenuta licem ka njemu, partnerka treba svoje noge da postavi između nogu partnera. On tako može da stimuliše klitoris, a vagina je zategnutija, tako da je zadovoljstvo veće.

 

5. Tačke

 

Ova poza je možda i najbolja za grublji seks. Partner treba da sedne i drži partnerku za noge, dok je ona okrenuta i rukama se oslanja na pod. Položaj tačke zahteva fizičku spretnost, ali je prava poslastica koja donosi pravo uzbuđenje.

 

foto: Profimedia

(Kurir.rs. Foto: Profimedia)

 

NE PROPUSTITE

POSLE ODNOSA DOLAZI DO PROMENA: 3 neobične posledice seksa

GINEKOLOZI SU POTVRDILI: Žena može da zatrudni tokom menstruacije, evo zašto!

BATALITE DIJETU: Evo koliko kalorija sagoreva seks

DA LI STE ČULI ZA VANILA SEKS? Sigurno ste ga probali a da to niste ni znali