ZABORAVITE NA OVO U SEKSU: 4 vrste LOŠEG ODNOSA od koga svi beže!

37

Za dobar seks je potreban pravi partner i naravno strast. Iako je ova formula vrlo jednostavna postoje faktori koji seks mogu dodatno začiniti.

 

Ako mislite da ste dobri u krevetu preispitajte svoje postupke, a ako se prepoznate u nekoj od ove četiri loše odlike vreme je za drastične promene.

 

Seks po rasporedu

Iako je dobro biti organizovan i voditi računa i o najmanjoj sitnici, seks nikako ne bi trebalo da bude na vašoj listi obaveza. Vrlo je teško izdvojiti vreme za romantično vođenje ljubavi pod svećama, ali ono što nikako ne smete izgubiti je spontanost. Spontani seks zapravo je najstrastveniji, a ako želite ponovo doživeti vrhunac strasti iznenadite svog partnera.

NE PROPUSTITE

AKCIJA NA BRZINU: Postoje dva tipa EKSPRESNOG seksa, a evo zašto su odlični za zdravlje!

 

 

Seks na eks

Seks na brzaka može biti vrlo strastven i poželjan, ali ako svaki vaš odnos s partnerom traje svega nekoliko minuta vreme je da se zapitate – da li je to zaista sve što mogu dati od sebe? Upravo zbog toga što muškarci uglavnom preskaču predigru na vama je da preuzmete kontrolu i nametnete tempo koji će mu se itekako svideti. Nikada ne potcenjujte predigru!

 

Seks bez strasti

Ako ste i vi jedna od onih koje seksualni užitak meša s obavezom koju morate odraditi kako bi vaša veza bila uspešna, a poslednji orgazam ste doživeli prošlog leta, vreme je da napravite preokret, jer problem nije u vama već u načinu na koji pristupate seksu. Predigra, zavođenje i svi ostali načini rasplamsavanja strasti postoje s razlogom i ako želite da dođete do vrhunca nikako ne bi trebalo da ih preskačete. Vaše telo prepoznaje takvu situaciju i ono će reagovati na pravi način.

 

Seks kao rutina

Nakon određenog vremena provedenog s partnerom parovi već napamet znaju koji im položaj u seksu najviše odgovara ili na koji će način najbrže doći do vrhunca. Iako to nije loša stvar, tanka je granica između prepoznavanja potreba partnera i monotonije. Zadržite svoju rutinu, ali obavezno ponekad napravite izlet koji će razbiti vaše rutinske pokrete.

foto: profimedia

Kurir.rs/SuperŽena/Foto: Profimedia

 

NE PROPUSTITE

RASPLALITE STRASTI: 8 razloga zbog kojih muškarci vole ženski orgazam!

POBOLJŠAJTE SEKSUALNI ŽIVOT: Poslušajte OVE savete i doživećete VRHUNAC ZA PAMĆENJE!

NEKADA JE POTREBNO STATI: Ovi simptomi su jasan signal da preterujete sa masturbacijom!

NAUČNICI DALI ODGOVOR: Evo ko je kriv za nedostatak akcije u krevetu!

 


Kurir

Autor: 
Kurir