Zašto je dobro biti singl leti

74

Ako ste ovo leto singl – iskoristite to u potpunosti. Iako ponekad zavidite mnogim parovima na ljubavi i nežnim poljupcima na plaži, zanemarite. Čari koje vi možete iskusiti u svojoj situaciji retko ko može. Nemojte gubiti vreme, već ga iskoristite u potpunosti samo za sebe. Iako letnja romansa zvuči uzbudljivo i zadivljujuće (i nije zabranjena), razmotrite i druge prednosti vašeg samačkog života.

beach-girl-happy-Favim.com-220353

Ne postoji niko kome morate polagati račune

Činjenica je da kada ste sami niste dužni nikome da polagažete račune i govorite kuda idete, šta radite i slično. Ima li boljeg osećaja? Iako je lepo ponekad podeliti stvari sa drugima, ovo je velika prednost “single” života.

Bez truda postajete magnet za muškarce

Leto je najbolje godišnje doba koje to potvrđuje. Već sam spomen plaže, kupaćih kostima, gole kože i toplih dana mami muškarce da vam se približe. Takođe, tu su pravi noćni izlasci gde vam neće biti kraja. Opustite se, zabavite i živite kao da vam je ovo poslednje leto ikada.

Napredovanje na poslu

Ako ne koristite godišnji odmor za more, iskoristite ga za posao. Razmotrite sve mogućnosti svog napredovanja i usavršavanja i uložite svoje slobodno vreme u sebe i svoju budućnost.

Isprobajte nešto novo

Leto je idealno vreme za otkrivanje svojih starih hobija ili istraživanja novih interesa. Želite li da naučite neki ples ili upišete kurs španskog? Lepo vreme i sunce samo vas može motivisati da to i ostvarite.

Upoznavanje novih ljudi

Iako je cela godina idealna za to, leto donosi vrhunac. Koncerti na otvorenom, plaže, more, priroda – svako mesto postaje pravo za kontakt sa ljudima. Nemojte se bojati druženja, proširite svoje vidike, poznanstva, ali i nova prijateljstva (a možda i ljubavi).

Manje ste pod stresom

Zašto brinuti oko nečeg nepotrebnog? Nemojte sebi dozvoliti ni ako ste u vezi, a kamoli kada sto posto vremena možete posvetiti sebi i provesti ga kako god želite. Zagrlite svoju slobodu i provedite vreme onako kako želite, bez griže savesti.

Izvor: žena.hr, M. G.

Sviđa mi se (No Ratings Yet)

Loading ... Loading …