ZAVRŠILI STE U KREVETU NAKON PRVOG SASTANKA? Evo zašto vas on posle toga više ne želi!

94

Ako se muškarac sa ženom seksa prebrzo, počinje se osećati krivim i želi pobeći s mesta „zločina“ čim prij Lovio vas je danima, možda i mesecima, a nakon što je dobio što je htio više se ne javlja. Zašto? Zašto će muškarci napraviti baš sve da vas odvuku u krevet, a nakon toga se okrenuti i prestati javljati?

 

Evo tri najvažnija razloga zašto to rade!

 

foto: Profimedia

 

1. Uzrok je hemijska reakcija

 

Nakon seksa, razina hormona oksitocina kod žena se povećava, dok maženje i bliskost snižavaju nivo muških testosterona. Stoga oni nesvesno žele napraviti nešto produktivno za sebe kako bi se opet podigao nivo testosterona, prenosi magazin Elle.

2. Osećaju se krivima

 

Ako se muškarac sa ženom seksa prebrzo, počinje se osećati krivim i želi pobeći s mesta „zločina“ čim pre. Zna da vas je iskoristio i zato želi pobeći. Zvuči ludo, no za to – okrivljuje vas! Što nas vodi do trećeg razloga…

 

3. Previše se dajete

 

Muškarci se ne zaljubljuju kada primaju. Oni se zaljubljuju kada daju. Dakle, zaljubljuju se pre seksa, a ne nakon. Ako muškarac misli da je zaslužio pravo biti s vama jer se silno trudio osvojiti vas, ostaće s vama!

 

 

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Depoportal, Foto: Profimedia)

 

NE PROPUSTITE

DA LI BISTE IM ISPUNILE OVE ŽELJE? Došli smo do odgovora o čemu muškarci razmišljaju dok masturbiraju! Nismo ovo očekivali!

NAUČNICI DOŠLI DO NOVIH ZAKLJUČAKA: Ova 3 proizvoda mogu zameniti seks!

NEPRIJATNO IM JE DA VAM KAŽU: Muškarci mrze ove 3 stvari u krevetu!

SEKS U VODI JE VEOMA OPASAN: Štetne bakterije vrebaju u moru i bazenima

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zbog jedne voćke muškarci ne mogu da obuzdaju uzuđenje: Zanimljivosti o seksu koje sigurno niste znali

 

Article source: http://www.kurir.rs/sex/2886911/zavrsili-ste-u-krevetu-nakon-prvog-sastanka-evo-zasto-vas-on-posle-toga-vise-ne-zeli