ŽELITE BOLJI SEKS? Onda obavezno morate da naučite ove stvari!

49

Upravo zbog toga donosimo mala ženska pravila koja treba da usvojite pre 35. rođendana.

 

1. Radite ono što volite

 

Seks je veoma intimna i strastvena radnja u kojoj učestvuje dvoje ljudi. Užitak koji vođenje ljubavi može doneti nevjerovatno je iskustvo, ali jedino ako radite ono što vam odgovara. Ne stidite se reći ne, ali se isto tako ne ustručavajte i isprobati neke nove stvari.

 

2. Eksperimentisanje nije tabu

 

Poverenje između partnera koji su u ozbiljnijoj vezi itekako može uticati na kvalitet seksualnog odnosa. Kada se dvoje ljudi dovoljno poznaje, mali su eksperimenti u seksu i više nego dobrodošli. Isprobajte, kombinujte i uživajte.

 

foto: Profimedia

3. Nikada, ali nikada bez zaštite

 

Osim zbog neželjene trudnoće, zaštitite se i od polnih bolesti kojih u poslednje vreme ima više nego što mislite. To se posebno odnosi na nove veze i intimne partnere. Ne vredi rizikovati.

 

4. Volite svoje telo

 

Telo je u dvadesetim godinama života prelepo i zato ga se ne treba stideti. Ženska silueta moćno je oružje kojem ne može odoljeti nijedan muškarac. Poigrajte se sa svojim seksipilom i uživajte u onome što imate jer će vam posle biti žao.

 

5. Ne žurite

 

Seksualni odnos može biti veoma zanimljiv i može trajati čitavu noć. Ili dan. Nije sve u seksualnom činu, već u mnoštvu sitnica pre i posle njega. Igra zavođenja, predigra, vruće pauze, maženje nakon njega… Mogućnosti su razne, zanimljive i super zabavne. Uživajte u odnosu i istražujte svoje želje i potrebe.

 

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Kolektiv, Foto: Profimedia)

 

NE PROPUSTITE

MUŠKARCI OVO POZU OBOŽAVAJU: Ali je se istovremeno i užasno plaše!

SEKSUALNE FANTAZIJE NISU TAKO BEZOBRAZNE KAO ŠTO SMO MISLILI: Evo o čemu maštaju žene, a o čemu muškarci

ZAR TAKO BRZO? Evo kada ženama u vezi zvanično dosadi seks

UŽIVANJE SA NJIMA JE ZAGARANTOVANO: Najjaču seksualnu energiju imaju ova 3 horoskopska znaka

 


Kurir

Autor: 
Kurir