ŽENE SMISLILE KAKO DA DOŽIVE ORGAZAM, A NIKAD NIJE BILO BIZARNIJE: Doktori su u panici, vreba opasnost po zdravlje!

11

Internet je nepresušni izvor korisnih, ali i bizarnih informacija koje vas, ako ih poslušate, na koncu mogu koštati glave – doslovno.

 

Trendovi se šire brzinom svetlosti, a jedan je takav i “peegasm”, što još uvek nema prevod u našem jeziku (možda i bolje). Ono što se može opisati kao – trnci prilikom mokrenja kao posledica čekanja do zadnjeg trena – nova je vrsta orgazma koju upražnjavaju devojke.

 

Žene opisale kako to rade

 

Sve je počelo kada je jedan muškarac pitao ženu da li je li ikad osetila mini orgazme dok je piškila nakon što je dugo zadržavala mokraću.

 

“Devojka mi je nedavno rekla da, ako ne paper na WC čim oseti potrebu, doživljava orgazme koji joj se šire duž kičme papa sve do glave. Ako prilikom mokrenja izvodi obrnute Kegelove vežbe, veće su šanse da će nastupiti mini orgazmi”, napisao je korisnik Redita.

 

foto: Profimedia

 

Ako vam sve ovo zvuči užasno bizarno, znajte da njegova devojka ni približno nije jedina žena koja to praktikuje.

 

“Ja ih nazivam vaginalnim trncima, jer to nisu orgazmi u pravom smislu reči, ali dosta je slično. Osećaj je jako prijatan, a postižem ga tako što usred mokrenja zaustavim mlaz na sekundu papa ga opet pustim”, objasnila je jedna korisnica.

 

Ovaj trend zapravo je vrlo opasan i ne preporučuje se da ga sledite – osim ako želite urinarnu infekciju.

 

“To je prilično glupo. Zadržavanje urina dovodi do različitih infekcija, papa čak i oštećenja bubrega”, objasnila je dr Kler Morison. Razlog zašto neke žene doživljavaju orgazme leži u book što senzacija pune bešike stimuliše živce karlice i podstiče seksualno uzbuđenje. No, verujem kako postoje daleko bolji načini za postizanje orgazma”, zaključila je doktorka.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Cosmopolitan, Foto: Profimedia

NE PROPUSTITE

RASPLALITE STRASTI: 8 razloga zbog kojih muškarci vole ženski orgazam!

SIGURNO VAM NIJE PALO NA PAMET: Ova tehnika garantuje užitak, ali može biti SMRTONOSNA!

ŽENA OVO NE MOŽE DA SAKRIJE: Jedan detalj na njenom telu otkriva da li je doživela vrhunac!

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 


Kurir

Autor: 
Kurir

Article source: https://www.kurir.rs/sex/3083847/zene-smislile-kako-da-dozive-orgazam-a-nikad-nije-bilo-bizarnije-doktori-su-u-panici-vreba-opasnost-po-zdravlje