ŽIVOT ĆE IM SE PROMENITI IZ KORENA: Ova 3 znaka doživeće totalni preobražaj!

AKTUELNO

Horoskop

ŽIVOT ĆE IM SE PROMENITI IZ KORENA: Ova 3 znaka doživeće totalni preobražaj!

Izvor: Krstarica.com, Foto: Pexels ||

Mlad Mesec u Jarcu od 2. januara podstiče nas da donosimo čvrste odluke o stvarima koje želimo promeniti. Kako se odluke ne bi propale, podsetimo se da ostvarenje tih odluka nije sprint nego maraton koji ćemo trčati cele godine. Jarac, Devica i Bik imaju obilje energije i želju za kretanjem, putovanjima i zabavom. Ako i budete morali ostati na poslu, vrlo ćete se opušteno nositi sa obavezama.

Ali za Ovna, Lava i Strelca poslovna godina počinje dinamično. Srećom, volite izazove i uzbuđenja, a brzi razvoj situacije donosi zadovoljstvo. Blizanci i Vodolija trebali bi čuvati energiju radeći samo ono nužno. Rak i Vaga osećaju se pomalo iskorišćenim, kao da većinu obaveza moraju odrađivati sami.

Bilo da je reč o poslu, braku ili porodičnim obavezama, izborite se za drugačiju organizaciju. Ako budete uporni i ostanete smireni, neće biti otpora sa druge strane. Za Ribe i Škorpije bilo bi dobro obnoviti prijateljstva i društvene kontakte. Tokom godine oni će biti veliki oslonac kad god se pojavi prepreka koju ne možete sami rešiti.

Foto: Pexels

Sa punim Mesecom u Raku 17. januara naša su srca prepuna svetlosti, baš kao veliko i sjajno Mesečevo lice. Spremni smo pomagati, boriti se za one koje volimo i ostati verni željama svog srca. Više vremena želimo provesti kod kuće, a uspomene nas snaže. Svaku nesigurnost skloni smo lečiti hranom. Rak, Jarac i Ribe hrane se osećajem sigurnosti koju im pruža stabilna partnerska veza. Usamljni se osećaju dobro u vlastitom društvu, a ako to žele, otvara se mogućnost novog, zanimljivog odnosa.

Ovan, Lav i Strelac iz oštrog poslovnog starta usporavaju radni ritam uz osećaj da je sve pod kontrolom. Odvojite više vremena za porodični život i odmor. Vaga, Blizanci i Vodolija uvek znatiželjni i spremni za druženje imaju potrebu ostati u nekoj vrsti zimskog sna. Osvešćuju što znači – manje je više, jer se napokon mogu fokusirati samo na sebe.

Bik, Devica i Škorpija preispituju svoja uverenja i otvaraju se učenju nečeg novog. Uporni i tvrdoglavi u svojim stavovima, spremni su promeniti mišljenje. U tome nema ništa loše dok god oko sebe širite pozitivnu energiju, ljubav i toleranciju.

Horoskop

Za njih GODINA počinje sa TENZIJOM, ali ova TRI ZNAKA doživeće potpuni PREOBRAŽAJ, život im se menja iz korena

Horoskop

SUTRA TAČNO U 8:44 STIŽE NAJMOĆNIJI ASTRO PERIOD: Ovim znacima će se život PROMENITI IZ KORENA

Lifestyle

Ova 4 znaka pokazuju da ste pronašli srodnu dušu: Proverite da li ste sa pravom osobom

Horoskop

Ova 3 horoskopska znaka imaju izraženu INTUICIJU I ODMAH ĆE PROVALITI PREVARANTA!

Lifestyle

Od lomljenja tanjira do specijalnog donjeg veša: Ovo su novogodišnji običaji širom sveta za koje se veruje da prizivaju sreću!

Društvo

REŠENA MISTERIJA! Evo ZBOG ČEGA neko ne oseti simptome korone, dok drugi završavaju na respiratoru

Original Article