3 trika za neprimetan grudnjak ispod haljine bez rukava

I ovog leta u trendu će biti majice i haljine bez rukava, golih leđa, kao i sportske majice golog stomaka. U ovakvim kombinacijama grudnjak je često neophodan, a veoma nepraktičan i neprilagođen svakom kroju, ili onome što želite da sakrijete ili pokažete.

Donosimo vam 3 trika, kako biste svakoga dana što bolje izgledali, ne brinući oko uklapanja grudnjaka i odabira majice.

1) Ako želite da obučete haljinu ili majicu golih leđa, a da pritom sakrijete bretele grudnjaka, pokušajte ovo:

Otkačite bretele sa leđne strane i prišijte ih odmah porer korpi. Navucite grudnjak oko ramena (poput ranca, samo s prednje strane), i zakačite ga na leđima, ispod otvora majice ili haljine.

Na ovaj način grudnjak će izgledati isto kao i obično, samo će vam prorez na leđima stajati mnogo lepše.

2) Ako birate haljinu ili majicu golih ramene, sa rolkom ili okovratnikom, a ne volite da nosite brus bez bretela, postoji jednostavan trik:

Prosto uzmite spajalicu i zakačite bretele jednu za drugu ispod vrata. Rolka će prekriti ovaj trik, a vi nećete brinuti hoće li bretele viriti ispod nje.

3) I na kraju, ako želite fensi sportski pamučnu majicu golog stomaka, iskoristite muške bokserice čiji vam se dezen dopada.

Presavijte ih vertikalno i u obliku poluelipse isecite prošireni deo (predviđen za prostor među nogama).

Deluje smešno, ali kada rasklopite ovako isečene bokserice, dobićete odličnu majicu. Lastež će se naći oko vašeg sruka, a prorezi za noge biće prorezi za ruke.

Zvuči blesavo, ali pokušajte – Iznenadiće vas!