HRVATICA RAZVODOM ZARADILA 1,2 MILIJARDE DOLARA I UŠLA U 10 NAJBOGATIJIH U ŠOU-BIZNISU: Bivšeg muža je TUKLA toliko da je PLAKAO i sa masnicama šetao, a onda ga istresla iz GAĆA

“Celebrity Net Worth” obelodanio je listu 50 najbogatijih ličnosti iz sveta šou-biznisa, a spisak je prilično neočekivan budući da se među njima bivša žena vlasnika Formule 1 Slavica Eklston.

 

Na prvom mestu našao se Džordž Lukas, čovek koji je stvorio “Ratove zvezda”, a čije se bogatstvo procenjuje na 5,1 milijardu dolara. Sledi ga reditelj Stiven Spilberg sa 3,7 milijardi dolara.

foto: Profimedia

Na trećem mestu našla se konačno i jedna žena, a u pitanju je voditeljka Opra Vinfri koja je “teška” 3,2 milijarde dolara.

foto: profimedia

Iza nje, na četvrtom mestu, obrela se glumica Jami Gerc, koja je tokom karijere zaradila dve milijarde dolara, i za njom kaska muzičar Pol Mekartni sa zarađenih 1,2 milijarde dolara.

Na šeste pozicije je Slavica Eklston, bivša supruga vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona, a koja je inkasirala 1,2 milijarde dolara.

foto: Profimedia

Međutim, razlika je ogromna –  Hrvatica je taj novac zaradila udajom, odnosno razvodom. Slavica Radić je iz Rijeke u Hrvatskoj, a sa Bernijem je bila u braku od 1985. do 2009. godine. Upoznali su se 1982. kada je tadašnja manekenka imala samo 23 godine na jednoj trci u Italiji. “Makni se odavde”, obratio joj se Berni tada. “Ostajem ovde”, odbrusila mu je ne znajući čak ni s kim razgovara.

“Ako mi se još više približiš, udariću te”, dodala je, i impresionirala ga je drčnim stavom i temperamentom.

foto: Profimedia

 

Mediji su u nekoliko navrata pisali kako su Berni i Slavica imali veoma turbulentan brak i da ga je ona tukla, kao i da je par puta viđen u javnosti s modricama koje mu je upravo ona napravila. Jednom prilikom pojavio se u kancelariji s ogromnom modricom, priznavši da je baš njegova supruga kriva za nju, a sve jer ga je videla sa lepom manekenkom.

 

Pričalo se i da ga je jednom udarila u automobilu jer je prebrzo vozio, a da je on potom napustio vozilo plačući. Par ima dve ćerke Tamaru i Petru. 

foto: profimedia

 

Iza ove slavne Hrvatice našle su Dejvid Koperfild, Džej Kej Roling, porodica Kardašijan, Džej Zi, Madona…

 

foto: Profimedia

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:


Kurir

Autor: 
Kurir