Čaj za mršavljenje za kojim su svi poludeli

Đavolji čaj za mršavljenje

Da li želite da smršate ? Pokušali ste sa mnogim dijetama, preskakanjem obroka, izgladnjivanjem.Mesecima ste plaćali članarinu u teretani, vežbali do besvesti i preznojavali se.Čak ste pili i neki skup hemijski preparat za mršavljenje… i ništa i dalje imate isti problem!

Zašto ???

Da li jedan od vaših roditelja ima problem sa viškom kilograma? Da li je jedan od njegovih roditelja takođe imao isti problem?

U većini slučajeva krivac za gomilanje sala i povećanje telesne težine su GENI!Oni određuju kakav će biti naš METABOLIZAM a on kontroliše kako će naše telo koristiti nutritijente koje unosimo.

Naši geni i metabolizam određuju da li ćemo biti debeli od detinjstva ili ćemo početi da se debljamo u mladosti, posle porođaja, u menopauzi ili nikada.

Sigurno ste primetili da mnogi ljudi jedu više od vas, nisu fizički aktivni ali i pored toga imaju savršenu figuru.

Metabolizam i geni određuju i gde će višak kilograma biti raspoređen.Na primer:

Telo u obliiku jabuke

Ako imate ovaj tip tela salo vam se najviše skuplja u području stomaka.Masno tkivo taloži se i oko grudi, struka i na leđima.Ruke i noge su uglavnom vitke i nemaju nikakav vidljiv višak. Višak sala na stomaku povezuje se sa mnogim zdravstvenim problemima, uključujući rizik od srčanih bolesti, dijabetesa i raka.

Telo u obliku kruške

Ako imate ovaj tip tela višak masnih naslaga taloži vam se u kukovima i butinama.Gornji deo tela je vitkiji, sa manje primetnim viškom oko ruku i grudi.

Geni koje smo nasledili se ne mogu promeniti ali metabolizam ipak može!!!

Postoji biljna formula koja vam može pomoći da se rešite viška kilograma i imate figuru o kakvoj ste maštali.

Ova čudna biljka je jedan od satojaka.

Proizvod je potpuno prirodan a rezultati su zapanjujući

Saznate sve o ovoj biljnoj formuli koja vam može pomoći da konačno smršate bez dijeta i mukotrpnog vežbanja OVDE