Hirurg otkriva: Ovo su vlasnice najlepših i najružnijih obrva u Hollywoodu

(foto: Instagram/keiraknightley)

Većina žena želi oblik obrva koji odgovara njenom licu, a da pritom budu u trendu, ali nekada to i nije baš izvodljivo.

Estetski hirurg Harley Street otkrio je najpoželjnije oblike obrva, i mnogi od njih će vas iznenaditi.

Njegovo istraživanje je otkrilo da holivudska zvezda Angelina Jolie ima obrve u obliku slova S, koju većina žena želi, dok vojvotkinja od Cambridga ima ravan oblik obrva koji je najnepoželjniji.

Estetski hirurg Jullian De Silva identifikovao je osam najčešćih oblika obrva, od prirodno debelih kakve ima Cara Delevingne i Keira Knightley, do oštrih poput glumice Charlize Theron.

(foto: Instagram/caradelevingne)

Većina žena želi nežno zakrivljene obrve kao što je Angelina Jolie imala u filmu Tomb Raider, jer se smatraju najženstvenijim.

Drugi najpopularniji oblik su obrve Kate Moss i pevačice Rihanne, gde postoji značajan jaz između očiju i čela.

(foto: Instagram/__katemoss)

Treći najpoželjniji oblik su nežne obrve supermodela Gisele Bündchen, ovakav oblik se smatra elegantnim i sofisticiranim.

Četvrti najtraženiji su visoko podignute obrve kakve ima Beyonce, Taylor Swift i Gwen Stefani, one su upečatljive i čine da lice izgleda izrazito.

(foto: Instagram/gwenstefani)

Peti najpoželjniji oblik su prirodno debele obrve supermodela Cara Delevingne.

Ženske obrve prirodno gube svoju boju kada starite, a smatra se da je boja ta koja doprinosi mlađem izgledu žena. To je razlog zašto žene najčešće tetoviraju obrve kada se prorede ili postanu sede.

Najnepoželjniji oblik su prirodno tanke obrve glumice Charlize Theron, koje vraćaju trend devedesetih godina, čiji je poznati predstavnik Pamela Anderson.

(foto: Instagram/officialpamelaandersonfans)

Drugi oblik u kome nema karaktera su potpuno ravne obrve kakve ima vojvotkinja od Kembridža, i oskarovka Natalie Portman.

Okruglastim obrvama kakve ima Julia Roberts i Jennifer Aniston, takođe nedostaje karakter i takav oblik je manje elegantan od obrva sa krivinom ili lukom.

(foto: Instagram/juliaroberts)