Laserska korekcija vida: 5 razloga zašto je ljeto idealno vrijeme za ovaj zahvat

Uvijek kada razmišljamo o ljetu, razmišljamo o preplanuloj koži, plivanju, odbojci na plaži, vožnji brodom, prekrasnim zalascima, pa i izlascima sunca. Rijetko razmišljamo o svojim očima i o činjenici da bez zdravih očiju većina ljetnih aktivnosti postaje nemoguća misija. Ukoliko imate problema s kratkovidnošću, dalekovidnošću ili astigmatizmom, vrijeme je da razmislite o laserskoj korekciji vida i iskoristite ljeto u potpunosti.

laserska korekcija vida ljeto

  • Možete plivati bez naočala ili leća

Laserska korekcija vida omogućit će vam kupanjac bez straha. Slobodno ćete moći plivati, igrati se u vodi s djecom i roniti, sve ono što se ne može s naočalama ili lećama. Zamislite samo kako bi bilo prekrasno roniti s otvorenim očima.

  • Možete sudjelovati u sportskim aktivnostima

Aktivne osobe koje uživaju u ljetnim sportskim aktivnostima više vole leće od naočala, zbog očitih razloga – sigurnije su od naočala, ukoliko padnu na lice ili im nešto padne na lice. Međutim, i dalje postoji opasnost od toga da će im leće ispasti i da će ih izgubiti. Rizik od ispadanja leća se povećava ukoliko se radi o odbojci ili vožnji na jet skiju. Zamislite samo kako bi bilo prekrasno uživati u ljetnim aktivnostima, bez straha da ćete na kraju kopati po pijesku i tražiti leću.

  • Možete putovati bez rezervnih leća ili naočala

Ukoliko nosite leće, na putovanje uvijek nosite rezervne. Ukoliko nosite leće, e onda nosite i otopinu za čišćenje te rezervne leće. Nakon laserske korekcije vida nećete morati nositi ništa od toga sa sobom. Zamislite samo bezbrižno putovanje, bez straha da ste zaboravili rezervne naočale ili leće.

Optical Express

  • Ljetne alergije su manje iritantne

Pri visokoj razini peludi u zraku, leće vam mogu otkazati poslušnost. Ogrebotine i prljavština na lećama nije u tom slučaju ništa neobično, ali je vrlo neugodno. Iako laserska korekcija vida ne može ukloniti alergiju, bar će vam olakšati utoliko što ne morate nositi leće, kada su vam oči ionako isušene i osjetljive.

  • Preko ljeta ćete najvjerojatnije uštedjeti na zahvatu

Najbolje vrijeme za lasersku korekciju vida je ljeto. Za početak, lakše ćete
ugovoriti termin za zahvat, obzirom da imate nešto više slobodnog vremena tijekom
ljeta. I drugo, ali ništa manje bitno, cijena laserske korekcije vida zna preko
ljeta biti nešto povoljnija, ovisno o tehnologiji.

Iskoristite popust na sve metode laserske korekcije vida u očnoj poliklinici Optical Express, a uz to možete osvojiti i putovanje u Istanbul.

Original Article