Last minute putovanja – iz tvoje fotelje


Poseti Vind Gep

Vind Gep je pravi izbor za tvoj letnji odmor – bajkoviti predeli ostaviće te bez daha, no pazi se mračnih šuma. Upravo u njima krije se misterija o kojoj priča serija Oštri predmeti. Sa oskarovkom Ejmi Adams u glavnoj ulozi, a pod rediteljskom palicom Žan-Mark Valea koji je zaslužan i za hit Nevine laži, aspekt odmora u malom gradu dobija potpuno novo značenje. Kamil, novinarka sa istorijom psihičkih problema, vraća se u svoj rodni gradić Vind Gep da izveštava o ubistvima dveju devojčica. Prati je tokom njenog istraživanja.


Poseti Kasl Rok

Ako su ti strašni filmovi pasija, pozivamo te u Kasl Rok, misteriozno mesto koje je osmislio horor genije Stiven King lično. On je rešio da elemente svojih najboljih knjiga pretoči u seriju, koja je tek krenula sa emitovanjem. Na putešestviju ćeš upoznati neke od njegovih omiljenih likova iz dela koje je napisao do sada. Pazi da se ne uplašiš previše.


Poseti Gilead

Verujemo da hermetički zatvorena država Gilead u kome žene nemaju nikakvih prava – pa ni da čitaju – ne zvuči kao idealno mesto za odmor, no sa druge strane, bilo bi zanimljivo iskusiti život „sa druge strane“. Iako Gilead lagano otvara granice za posetioce, uz HBO GO za nekoliko minuta ćete se naći na ovoj destinaciji. Tamo vas čeka Fredova, nekada Džun, sluškinja zadužena za rađanje dece. No, retko ko veruje da je ona sposobna i za – revoluciju.


Poseti Zapadni svet

Konačno, veselo mesto za odmor – zabavni park „Zapadni svet“, koji ti nudi da iskusiš život kakav žive roboti i kako to izgleda kada komuniciraš sa njima na dnevnom nivou. Mogu li oni da dosegnu nivo čovekove svesti i ugroze ga? Preporučili bismo da se držiš prijatelja za koje znaš da su od krvi i mesa. Nikad se ne zna kada će se neka žica prespojiti u glavama robota, a onda… haos preuzima kontrolu.


Poseti Šervud

Ah… ko ne bi voleo da se vrati u srednjoškolske dane, ispunjene zabranjenim ljubavima, dopisivanjima na času, večitih drama oko izbora garderobe i… ubistvima? Da, okusi sve to i mnogo više posetom srednje škole Vesterberg u Šervudu. Tu je smeštena radnja serije Smrtonosna privlačnost, a osećamo da će ti najbolja drugarica biti Veronika Sojer koja izlazi na kraj sa prilično različitim, ali podjednako pokvarenim grupama Hedersa.


Poseti Holivud

Kažu da se u Holivudu svi snovi ostvaruju… naravno, ako imaš dovoljno sreće kao studentkinja Pejdž, koja je na audicji dobila glavnu ulogu u blokbasteru. I dok pokušava da svoj prosečan život prilagodi pravilima industrije, prate je intrige, jer nema ko nije želeo ulogu u njenom filmu. Možda je vreme za aktivan odmor – upoznaj turbulentni holivudski život.

OVE SERIJE ČEKAJU TE NA HBO GO

Omiljene serije sada možeš gledati bez reklama i sa prevodom na srpski jezik, putem usluge HBO GO na adresi www.HBOGO.rs. Tamo te čeka više od 4000 sati filmova i serija, koje možeš gledati na laptopu, pametnom telefonu, tabletu ili smart TV-u. Ne oklevaj, prijavi se odmah – prvih mesec dana usluge je besplatno, a možeš uživati u vrhunskim dramskim i humorističkim serijama, blokbasterima, dokumentarcima i koncertima.

SAZNAJ VIŠE