Letnja avantura i šta posle nje

Leto je u odlasku, a vi ga pratite sa dilemom da li ste se zaljubili u osobu koju ste upoznali na odmoru ili je to samo varka?

Ako ste već doživeli letnju avanturu, onda su vam verovatno poznate predrasude koje o njoj kruže – da nema snagu da preraste u nešto ozbiljnije, jer je uglavnom čista iluzija. Ali, to naravno ne mora da bude istina. Nekoliko stavki će vam možda pomoći da je bolje procenite.

* Dok ste bili zajedno, imali ste osećaj da ste najzaljubljenija osoba ikada, a čim ste se razdvojili, počelo je da vas zamara da održavate kontakt, šaljete poruke i planirate susrete? Nemojte ni da se silite, jer sigurno niste “zagrejani” za tu priču.

* Ukoliko ste već prvo zajedničko veče dobili kompliment da ta osoba nikada nije upoznala nikog sličnog vama, a onda vam, u “stvarnosti”, nije poslala nijednu poruku da to i dalje misli, niti vam je potvrdila delima, znači da je bila zainteresovana za vas samo dok ste bili fizički prisutni.

* Ako ste se po povratku u stvarnost još više zbližili, otvoreno pričate o svemu, delite svakodnevne doživljaje, jedva čekate da se vidite – velike su šanse da letnja avantura ima snagu da preraste u vezu.