Megan Markl prekšrila kraljevsko pravila: sama zatvorila vrata automobila

Megan Markl je bila samo obična glumica pre nego što je postala princeza, a izgleda da se i dalje privikava na ulogu koja sa sobom donosi brojna pravila. 

Zvezda serije Suit i dalje ne zna kako treba da se ponaša u javnosti, šta mora da obuče, kao i šta sme a šta ne sme da kaže.

Iako je jasno da se trudi i nastoji da usvoji ove norme ponašanja, u trenucima kada žuri prirodno je da radi stvari automatski, poput – zatvaranja vrata automobila. Tako je prilikom dolaska u Kraljevsku umetničku akademiju sama izašla iz kola i zatvorila vrata automobila, umesto da sačeka da to uradi njen vozač.

Kako se sama pobrinula za zatvaranje vrata, a kamera snimila ovaj momenat, na internetu su se pojavile njene fotografije i gomila negativnih komentara u kojima su korisnici društvenih mreža iskazali pravo iznenađenje. A o Meganinom potezu pisali su gotovo svi britanski tabloidi.

“Prvi put ovo vidim”, “Princeza koja se potrudi da sama zatvori vrata, bravo, Megan”, “Vidi se da je navikla na to” i “Mislim da ona ne misli da je bolja od drugih”, samo su neki od komentara.

Drugima nije jasno zbog čega se podigla tolika prašina u medijima, ali i na internetu.

“Ne mogu da verujem da je ovo nekakva vest, svet je otišao dođavola”, “Član kraljevske porodice je sam zatvorio vrata. Moram da legnem nakon ovakve vesti”, njihovi su komentari na pisanje britanskih magazina.