Operacija katarakte (sive mrene) – 15% popusta u Optical Expressu

Katarakta ili očna (siva) mrena je zamućenje leće u oku. Zbog svoje sivobijele boje drugo ime katarakte je siva mrena i vodeći je uzrok sljepoće u svijetu. Jedini način izlječenja je operacija katarakte.

operacija katarakte

Liste čekanja nekada znaju biti jako duge. U očnoj poliklinici Optical Express možete sami odabrati termin zahvata, nakon što obavite pregled. Najučinkovitija operacija katarakte ili sive mrene je zamjena leće. To podrazumijeva vađenje zamućene leće i zamjenu iste s novom sintetičkom lećom.

Operacija katarakte ili sive mrene je izuzetno učinkovit zahvat, međutim može se činiti kao značajan izdatak. Ipak, ova operacija ima dugoročne prednosti koje će promijeniti život osobe koja boluje od sive mrene.

Optical Express

Optical Express nudi brojne mogućnosti plaćanja kako bi zahvat približili što većem broju pacijenata, a trenutno možete iskoristiti 15% popusta na operaciju sive mrene. Pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja.

Što je siva mrena ili katarakta

Je li operacija katarakte sigurna?

Operacija sive mrene je najčešće izvođen zahvat u svijetu. Manje od 1% pacijenata ima komplikacije, što ovaj zahvat čini i jednim od najsigurnijih.

Siva mrena (katarakta) – koje je najbolje vrijeme za operaciju?

Original Article