Ova devojka je probala čašice protiv celulita i evo rezultata

Cupping metoda je na tržištu odavno poznata po povećavanju usana, ali sada je namenjena i uklanjanju celulita. Leto se bliži, a vi još niste preduzele ništa kako biste uklonile tu „narandžinu“ koru na vašim butinama, zadnjici i stomaku. Možda je pravo vreme da probate ovu metodu.

Ne morate je naručiti u salonu lepote, nego to možete same učiniti. Kako se koristi i da li ima efekta, saznaćete iz priče devojke koja je metodu upravo probala.

Kristina je cupping praktikovala mesec dana, naručivši ga iz Velike Britanije. Osam minuta dnevno, masirala je noge horizontalno i vertikalno u obliku slova S.

Važno je da izaberete anticelulit kremu ili ulje po želji, koje ćete utrljavati tim čašicama po kritičnim predelima na telu. Čašice funkcionišu po principu vakuma.

Posle nekoliko dana, Kristina je zadobila ispucale kapilare i masnice, ali celulit se zaista smanjio. Ohrabrivale su je žene koje su na Jutjubu podelile svoja iskustva, slična njenim.

Posle mesec dana intenzivnog korišćenja čašica za celulit, ispucalih kapilara, podliva i masnica, Kristina je zadovoljna. Njena koža je zategnutija.

Ona tvrdi da vakuum otopi celulit, a na vama je da prosudite da li želite to da probate.