Poznate dame otkrivaju kako da izgledate savršeno u četrdesetim

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Neke od najpoznatijih holivudskih lepotica su duboko zagazile u 5. deceniju života, ali i dalje izgledaju kao da nemaju više od 25 godina. U čemu je tajna?

Thank you #Deadline #shadesofblue #harleesantos

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Apr 21, 2016 at 2:57pm PDT

47-godišnja Jennifer Lopez je ponosna na svoje zanosne obline, za koje je zaslužna dobra genetika, ali njeno telo, koje je u top formi, je rezultat prehrane o kojoj strogo vodi računa još od najranije mladosti. Ova zanosna pevačica ne pije alkohol i drži se samo niskokalorične hrane, a nedavno je izjavila kako se ne seća kada je poslednji put pojela tortu. Deo njene svakodnevne nege je već godinama krema za lice Dr. Hauschka Rose Day Cream. Svako jutro trči, a uz to vežba jogu i barem 5 puta nedeljno praktikuje kardio vežbe.

 

@ The Shirley MacLaine AFl event

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferjaniston) on Jun 21, 2012 at 3:53pm PDT

Za njenu vršnjakinju i imenjakinju Jennifer Aniston često govore da ima najbolje telo u Holivudu, a za tu titulu se harizmatična glumica morala itekako potruditi. Ustaje već u pola 5 ujutru kako bi odradila svoje vežbe koje se sastoje od intenzivnih vežbi na sobnom biciklu i joge, pod budnim okom ličnog trenera. Zatim odlazi u teretanu gde radi vežbe snage. Anistonova  posećuje najbolje dermatologe i obožava CACI laserske tretmane, ali verna je jednom jednostavnom hidratantnom proizvodu, odnosno kremi Aveeno Daily Moisturising Lotion.

Vanity Fair party! @lorraineschwartz 💍 @mark_zunino 👗

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Feb 29, 2016 at 1:34am PST

43-godišnja Sofia Vergara je u više intervjua izjavila kako ne voli da vežba, ali zna da joj neverovatno telo pomaže u glumačkoj karijeri pa se prisiljava na to. Njen lični trener Gunter Peterson otkrio je da Sofia na treningu radi jako puno čučnjeva, ali i vežbi za ramena – kako bi naglasila tanki struk. Svaki dan Peterson za nju smišlja nove vežbe, kako joj ne bi bilo dosadno. Sofia obožava chia semenke. Uvek je doterana i smatra kako je važno da žena svaki dan nosi maskaru i ruž na usnama. Koristi kremu Camille Obadia Anti-Age Cream Yam Princeps.

Summer #tbt

A photo posted by Eva Mendes (@evamendes) on Jun 2, 2016 at 2:54pm PDT

42-godišnja EvaMendes nedavno je rodila drugo dete, što se zahvaljujući dugogodišnjem zdravom životu na njenoj liniji gotovo ne odražava. Već godinama Eva vežba po 2 sata u teretani 3 puta nedeljnoo, trči i planinari sa svojim psom i praktikuje jogu. Eva svako jutro pije toplu vodu s limunom i luda je za kokosovim uljem koje stavlja na lice, kosu i telo.

Izvor: Index.hr