Pročitajte dnevni horoskop za utorak, 7. avgust 2018. godine

Kakav dan pred nama! Krenimo redom.. Sunce u kvadratu sa Jupiterom, tako redak aspekt, a nezgodan kvadrat ukazuje na veliku mogućnost preterivanja, alavosti, precenjivanja, očekivanja više nego što se zaslužuje. Energija koja karakteriše ovaj dan mora biti usmerena ka nečemu što donosi korist ili će se raspršiti posvuda i uplesti vas u nevolje s okolinom.

Mogući porblemi sa zakonom, mutne radnje, moral u zapećku… Izražen hedonizam i preterivanje u opijanju i jelu… Danas i Venera ulazi u Vagu, i tu će joj biti sasvim ugodno narednih mesec dana! Uživaće sve Vage, a nešto manje Jarčevi i rakovi

Danas je dan kada Uran kreće u svoj retrogradni hod, a po čemu je specifičan i najmanje običan, to je po tome što nas ovaj Uran svojom retrogradnošću vraća nazad ciljano na tačke koje su vam zakočile neke stvari u životu, nešto što treba da otkrijemo u sebi uzrok zašto nam se promene u životu nikako ne dešavaju na određenim poljima, da li je to neko ili nešto?

Potrajaće ovaj ciklus sve do početka januara. Imate dovoljno vremena da  napravite detaljne analize i samopreispitivanja i pokrenete neke točkove sudbine.

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za utorak, 7. avgust 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.