Pročitajte horoskop od 15. do 22. januara

Evo šta vam zvezde predviđaju za nedelju koja je pred nama.

Kiki Ljung.

Ovan

Delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu, ali primećujete da kod vaših saradnika postoje značajne razlike u stepenu motivacije ili interesovanju. Nema potrebe da potcenite nečiju ulogu prilikom poslovno-finansijskog posredovanja. Smišljeno birate pravi trenutak, da ostvarite neke svoje namere u privatnom životu ili da voljenoj osobi saopštite važne planove. Ipak, ponekad je teško predvideti splet novih događaja i nečiju reakciju.

Bik

Umete brzo da se prilagodite na nova pravila i zainteresovani ste za savremene ideje, što predstavlja dobar uslov za dalje napredovanje među saradnicima. Pažljivo analizirajte svoj odnos sa voljenom osobom, jer postoje razne stvari koje ne možete da odgonetnete na lak način kao što biste to želeli. Ljubavni rebusi ponekad imaju vrlo skrivene poruke i potrebna vam je faza emotivne ili misaone inkubacije, pre nego što odgovorite.

Blizanci

Nalazite se u sjajnoj formi i spremni ste na niz poslovnih aktivnosti u dogovoru sa saradnicima. Uz faktor sreće koji vas prati uspećete da ostvarite svoje ciljeve i pod otežanim okolnostima. Učinite sve što je potrebno da objedinite neke poslovne interese sa privatnim zadovoljstvom. Ulepšajte svoj ljubavni i intimni život, tako sto ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na voljenu osobu u skladu sa insiracijom ili zajedničkim potrebama.

Rak

Ponekad je teško da udovoljite raznim zahtevima koje imaju vaši saradnici, posebno kada vam se neko protivi bez ozbiljnih argumenata. Izbegavajte rasprave koje vas nepotrebno dekocentrišu ili udaljavaju od rešavanja postavljenih ciljeva. Udružite svoje interese sa prijateljima kako biste na dobar način spojili korisno i prijatno. Razgovarajte otvoreno sa voljenom osobom, jer postoje neke zajedničke sumnje koje ne traba da ignorišete. Prolongiranjem ništa ne rešavate, već samo ostajete u zabludi kako će se vremenom neke situacije same po sebi srediti.

Lav

Pokušavate da delujete rezervisano pred određenim saradnicima i odbijate nove izazove, jer želite sebi da obezbedite neke uslove za koje verujete da garantuju uspešne rezultate. Ipak, brzo ćete shvatiti da ništa nije zagarantovano do god ne dobijete nečiju podršku i to po raznim osnovama. U odnosu sa voljenom osobom bolje je da prilagodite svoje zahteve. Upornim nametanjem svojih stavova ili nekih strogih pravila, najčešće podstičete suprotan efekat.

Devica

Primećujete da postoji promena u raspoloženju kod vaših bliskih saradnika, ali svaki vid preterane reakcije sa vaše strane ili neka kaznena nota bi mogo da prouzrokuje nove komplikacije. Najbolje je da ostanete umerenii da većinu obaveza završavate po ličnom nahođenju. U ljubavnom odnosu imate raznovrsnije potrebe, nego što partner naslućuje ili prepoznaje na osnovu vašeg ponašanja. Poželjno je da se bolje razumete.

Vaga

Neko će vas iznenaditi lošim informacijama, ali uz dodatnu upornost i veliki napor na kraju ćete biti zadovoljni svojim poslovnim uspehom. Bolje je, da izbegavate saradnju sa nepoznatim osobama i da proveravate sve moguće informacije u vezi materijalnih ulaganja. Neko sa strane pokušava da vam iskomplikuje ljubavni život ili odnos sa voljenom osobom. Dobro razmislite, šta je vredno i koga želite da sačuvate. Moguće je, da napravite i novi ljubavni izbor.

Škorpija

Od vas se očekuje da prihvatite novi poslovni izazov ili da preuzmete važnu ulogu u zajedničkom dogovoru. Imate dovoljno energije, ali dobro razmislite o svojim prioritetima koje ćete postaviti. Emotivna inspiracija je uvek neiscrpna, posebno kada se nalazite u pravom društvu ili uz osobu koja u vama pokreće lepe misli i neku „čudesnu energiju“. Osećanja vas navode na plemenite misli ili na potrebu da usrećite svet oko sebe.

Strelac

Stalo vam je da poboljšate svoj odnos sa saradnicima i delujete optimistično u proceni mogućnosti sa kojima raspolažete. U nekim poslovnim fazama vam je neophodna i diplomatska nota, kako biste izmirili različite suprotnosti koje postoje u pregovorima. Možda vaš odnos sa partnerom ima svoje uspone i padove, ali na kraju sve što je dobro ispliva na površinu i vi delujete zadovoljno. Nema razloga da se zadržavate na temama koje vas iritiraju ili udaljavaju.

Jarac

Očekuju vas pohvale i priznanja na različitim stranama, što će vas dodatno motivisati da prihvatite neke nove ili izazovne zadatke. Ali, izbegavajte javna obećanja po pitanju strogo utvrđenih rokova. Stalo vam je da uspostavite bolje razumevanje i emotivno zbližavanje u odnosu sa voljenom osobom. Prijaće vam kraće putovanje.

Vodolija

Ponovo se nalazite u fazi pregovora i delujete vrlo motivisano da zaključite neke važne dogovore sa saradnicima. Obratite pažnju na predlog jedne starije osobe, jer u vašem interesu je da se povežete u rešavanju nekih finansijskih pitanja. Nemojte odbijati nešto oko čega nemate dovoljno informacija ili iskustva. Dešava se da često analizirate svoj odnos sa voljenom osobom u nameri da pravilno odgonetnete neke zajedničke dileme. Pokažite otovoreno svoja osećanja.

Ribe

Priželjkujete da se ostvare neke važne promene u vašem okruženju. Važno je da budete dovoljno promišljeni prilikom poslovnih susreta, jer u želji da pronađete neko idealno rešenje nepotrebno se opterećujete sa različitim detaljima. Delujete zadovoljno u ljubavnom životu i sjajno se usklađujete u odnosu sa partnerom. Vreme je da uživate, jer pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim željama i potrebama.