Pročitajte horoskop za petak, 3. avgust 2018. godine

Konačno petak, nadamo se da je i vama ova nedelja brzo prošla kao i nama, i da je nećete pamtiti po nekim ružnim događajima ili svađama. I danas malo teži dan, nadamo se da će već tokom večeri biti svima lakše, pa hajde da preguramo prvi deo dana i onda se opustimo pred vikend.

Moguće nesuglasice sa partnerima na poslu ili onim kod kuće, gledajte da spustite pogled i čujete sve što vam kažu ili zameraju, smirite se, pa za koji dan date odgovore ili argumente u vezi tih razgvora. Moguće je da zabrljate sa nekim stvarima koje svakodnevno šablonski radite, danas vam, eto, nije dan, a to se svima dešava… zato sve prekontrolišite 2-3 puta.

Sa partnerom ne ulazite ni u kakve rasprave, ne planirajte pre podne ništa, sve planove ostavite za sutra ili dane koji tek dolaze. Ni rodbina vam neće baš prijati, pa možda najbolje da na neko vreme ugasite telefon i odmorite se od svih… E drugi deo dana je već svetliji, možete da se vratite voljenoj osobi i isplanirate neko lepo druženje za večeras. Prijaće vam…

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za petak, 3. avgust 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.