Serije za razbibrigu koje treba da gledaš ovog leta

Ako se u ovom trenutku pripremaš za godišnji odmor, trebalo bi da zajedno prođemo kroz sve stvari koje stavljaš u kofer. Krema za zaštitni faktorom – tu je. Kupaći sa motivima flamingosa – tu je. Flamingos na naduvavanje – naravno da je tu! Lagani roman za plažu – o, da! No, tvoja lista još uvek nije potpuna, zato ti sada predstavljam serije koje ćeš progutati tokom odmora. Dok hvataš boju na plaži, bazeni ili gde već odlučiš da provedeš odmor, upali HBO GO i odmori uz neku od ovih veselih serija!


Smrtonosna privlačnost

Krvavo dobra serija koja je i pre samog početka emitovanja podigla veliku prašinu u čitavom svetu. Radi se o rimejku popularnog filma istog imena iz 1989. godine. Naravno, u novo doba smešteni su i novi likovi, te je tako član kluba Heders i jedan muškarac. Premisa je ista kao u filmu: učenica Veronika slučajno ubije vođu kluba Hedersa, Heder Čandler. Borba za prevlast u srednjoj školi počinje, no nije sve crno belo. Ova horor komedija koristi jedinstvenu vrstu humora ne bi li se poigrala sa društvenim standardima koje novo doba donosi. Volećeš je.


Kandže

Florida, žene, manikir? Kupljeno! Radnja serije smeštena je u kozmetički salon na Floridi. Pratimo uspon pet različitih prevrtljivih manikirki u kozmetičkom salonu u kome se dešava mnogo više od ugradnje veštačkih noktiju i pedikira. Desna i njene devojke s ponosom sređuju nokte u kozmetičkom salonu, ali pored lakiranja kopita i snova o boljem životu, Desna se upetljala i u pranje novca sa Diksi mafijom. Ah, te letnje drame… ko ih ne voli.


Zaljubljena i slavna

Kada govorimo o pravim serijama za razonodu, Slavna i zaljubljena je upravo to. U pauzama od skandala sa Skotom Disikom i ostalim muškarcima, Bela Torn snima simpatične serije, koje su baš za odmor mozga. Takva je i ova, u kojoj ona glumi sirotu, malu studentkinju, kojoj je – naravno – san da postane glumica. Nakon što se prijavi na audiciju, gle čuda, dobija glavnu ulogu u visokobudžetnom filmu. I tu kreće prava drama, jer na snimanju ne može da se odluči za jednog muškarca… Iako je serija zasnovana na knjizi, čini nam se da su neki detalji preuzeti i iz Belinog privatnog života.


Nesigurna

Imaš taman dovoljno vremena da progutaš prvu sezonu Nesigurne, koja prati nesigurnu Isu u borbi za bolji život. Nakon svog 29. rođendana, Isa Di preispituje vezu bez budućnosti sa Lorensom, dečkom s kojim živi. Njena najbolja prijateljica Moli tuguje nad svojom samoćom i stanjem njenih „ženskih delova“. Isa kasnije koristi veče otvorenog mikrofona kao izgovor za zbližavanje sa bivšim. Pa, kome se nije dogodilo da na pragu tridesetih shvati da je sve što je napravio do sada velika greška?


Opušteno

Naziv serije opravdava samu seriju jer je bukvalno sve u njoj – opušteno. Pratimo nedavno razvedenu Valeriju i njenu 16-godišnju ćerku Lori, koje se doseljavaju kod Valerijinog brata Aleksa, večitog neženje i stručnjaka za usputne veze. Iako se čini da je u kući samo jedna osoba tinejdžer, uskoro shvatamo da ih je mnogo više, pa svi oni zajedno prolaze kroz više-manje iste probleme. Uskoro kreće 4. sezona ove serije, a svaka epizoda traje po 30 minuta, što je idealno za ručak, večeru, užinu… ma, svaki obrok.

OVE SERIJE ČEKAJU TE NA HBO GO

Omiljene serije sada možeš gledati bez reklama i sa prevodom na srpski jezik, putem usluge HBO GO na adresi www.HBOGO.rs. Tamo te čeka više od 5000 sati filmova i serija, koje možeš gledati na laptopu, pametnom telefonu, tabletu ili smart TV-u. Ne oklevaj, prijavi se odmah – prvih mesec dana usluge je besplatno, a možeš uživati u vrhunskim dramskim i humorističkim serijama, blokbasterima, dokumentarcima i koncertima.