Signali tijela: BORE ISPOD OČIJU UKAZUJU NA PROBLEME S BUBREZIMA I DEPRESIJOM, NA ŠTA UPOZORAVAJU “MRŠTILICE”, “SMIJALICE”…

Signali tijela: BORE ISPOD OČIJU UKAZUJU NA PROBLEME S BUBREZIMA I DEPRESIJOM, NA ŠTA UPOZORAVAJU “MRŠTILICE”, “SMIJALICE”…

Posted by: Aura Redakcija

in SIGNALI TIJELA

Lice je ogledalo života. Svaka utisnuta bora nešto znači, pogled na nečije lice može otkriti šta se događa u duši, ali i u organizmu neke osobe. Stručnjaci tvrde da mjesto na kom se bore nalaze ukazuje na određene zdravstvene probleme.

Bore ispod očiju, ukazuju da osoba ima problem da iskaže osjećanja, da se bori sa teškim mislima, nerijetko i depresijom. Bore ispod očiju mogu da ukažu i na probleme u radu bubrega.

“Smijalice “ ili lepeze iz spoljnog ugla očiju, mogu da budu pokazatelji problema sa vidom zbog koga nesvjesno škiljite, baš kao i na jakom svjetlu. Takođe mogu da upozoravaju na slabiji rad jetre.

Bora kod unutrašnjeg ugla obrve može nastati i zbog tegoba u organima za probavu, dugotrajne napetosti i nemira, kao i pretjerene brige.

Bore između obrve, takozvane “mrštilice” ukazuju na moguće probleme u radu jetre. Povezuju se i sa nervnom napetošću i otežanim donošenjem odluka. Ove bore mogu da budu i pokazatelj tvrdoglave prirode i ličnosti koja vrlo teško stvari prepušta slučaju.

Vertikalne linije pored usta mogu da ukazuju na problem sa reproduktivnim sistemom. Osobe koju imaju ovu vrstu bora najčešće imaju optimističnu narav.

Bora koja kreće od početka nosa prema spoljnoj ivici lica, pokazuje jaku nervnu napetost koja traje duže vrijeme. Osobe koje imaju ovu vrstu bora često pate od glavobolje i nesanice.

Broj pregleda:
31

2021-04-11
Aura Redakcija