Skinite dioptriju uz velike popuste na sve metode laserske korekcije vida

I ove godine, sada već tradicionalno, očna poliklinika Optical Express najavljuje dolazak Božića uz velike božićne popuste na sve metode laserske korekcije vida i na pregled. Kako to ovog Božića ne bi bilo sve, ukoliko zahvat obavite do 20.12. imate mogućnost osvojiti put u London, za dvije osobe.

popuste na sve metode laserske korekcije vida

Laserskom korekcijom vida može se ukloniti kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i staračka dioptrija

Lasersko skidanje dioptrije ispravlja loš vid i oslobađa Vas nošenja naočala ili kontaktnih leća, tako da možete živjeti život punim plućima.

To je jednostavan postupak koji može trajati od nekoliko sekundi do nekoliko minuta, ovisno o stupnju potrebne korekcije. U svakom slučaju, nakon zahvata primijetit ćete poboljšanje vida, što je zaista izvrsno.

Čak 85% osoba kandidati su za lasersku korekciju vida. Uz napredak tehnologije, sada savršen vid mogu imati i one osobe koje prije nisu bili kandidati za ovaj zahvat.

Očna poliklinika Optical Express u Zagrebu je vodeća u Europi u laserskoj korekciji vida, a njeni su kirurzi pioniri refrakcijske kirurgije u Hrvatskoj. Optical Express jedini u centralnom i istočnom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za astronaute, te radi zahvate s femtosekundnim laserom u kojem je u potpunosti napuštena zastarjela metoda izrade poklopca.Original Article