ASTRO SUBOTA: Za Ovnove je odličan dan da osvoje SIMPATIJU, Rakovima partner donosi SIGURNOST, a Vodolije MUČI jedna stvar!

Astro

Ko će poslednju aprilsku subotu provesti sa porodicom ili društvom u prirodi, a ko u toplom zagljaju partnera, trudeći se da unapredi vezu?

Olga Savić  |  

Ilustracija/Foto: Vyshnova/Shuttrstock

Ilustracija/Foto: Vyshnova/Shuttrstock

.

OVAN

Dosta je užurban dan pred vama sa mnogo obaveza, mnogo kretanja, susreta, komunikacije. Ipak, ništa od ovoga vam neće teško pasti jer ste izuzetno dobro raspoloženi i puni energije. Odličan momenat da popravite odnos sa voljenom osobom ili da osvojite simpatiju.

BIK

Imate svu moguću podršku od drugih, a na vašoj strani je i izuzetna sposobnost komunikacije. U dogovorima možete preuzeti vodeću ulogu. Sve ono što danas pokrenete biće jako plodnosno i trajno, pa ovaj momenat birajte i za susret sa nekim ko vas emotivno zanima.

BLIZANCI

Rešili ste da se maksimalno uozbiljite. Svaka čast, i vreme je bilo! Mnogo racionalnije, praktičnije i jasnije sada gledate na neke situacije u poslovnom segmentu, i jasno vam je koje ste greške pravili. U potpunosti ste usmereni na to da unapredite emotivnu vezu u kojoj ste.

RAK

Okolnosti su danas na vašoj strani, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment. Sve ono što otpočnete, vrlo brzo ćete privesti kraju i biti više nego zadovoljni rezultatima. Kontakt sa emotivnim partnerom vam donosi osećaj stabilnosti.

LAV

Danas ste odgovorniji nego inače i sve poslovne i lične obaveze ćete privesti kraju, i to na lakši način i brže nego što ste mislili. Funkcionisanje sa emotivnim partnerom je vrlo korektno, oboje se trudite da izađete jedno drugom u susret i maksimalno unapredite vašu vezu.

DEVICA

Sve ono što je vezano za poslovni segment i obaveze obavićete sa lakoćom i uz dobro raspoloženje. Ipak, trudićete se da što pre sebi oslobodite prostor za emotivna dešavanja, jer su vaše misli danas najviše usmerene u tom pravcu. Naročito ako ste ugovorili ljubavni sastanak.

VAGA

Izuzetno ste dobro raspoloženi, posvećeni poslovnim ali i ličnim obavezama. Trudićete se da onima sa kojima radite izađete u susret i pomognete im. Drugi deo dana ćete najradije provesti sa ukućanima ili sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA

Danas ste ubedljivi I svakoga sa kim dođete u kontakt možete privoleti na svoju stranu. Zato danas birajte da ostvarite poslovni ili emotivni susret. Po pitanju ovog drugog – ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada, to će danas funkcionisati bez ikakve greške….

STRELAC

Vi ste danas odgovorni prema svima i tražićete da i drugi ispoštuju svoje obaveze prema vama. Očekujte velike pomake u nekim dogovorima. Imate iznenađenje za voljenu osobu i jedva ćete čekati susret sa njom. Popodne i veče su ispunjeni ljubavlju i zadovoljstvom.

JARAC

Osećate priliv nove energije, mnogo ste optimističniji i čini vam se da se crni oblaci razilaze nad vama. Ovaj dan iskoristite prvenstveno da se odmorite i opustite, a sve vezano za poslovni segment pokrenite od ponedeljka. Kontakti sa suprotnim polom su obojeni intenzitetom.

VODOLIJA

Danas ćete moći da na realniji način sagledate situacije u kojima ste. Trenutno niste spremni da odajete svoje planove, ćutite mudro i radite. Vrlo razmišljate o rečima nekoga za koga ste zainteresovani – nije vam jasno da li ova osoba oseća isto ono što vi osećate prema njoj.

RIBE

Danas se okolnosti mogu okrenuti na vašu stranu i umnogome vam olakšati situaciju na poslu. Mogućnosti za dobre dogovore, a ako se dodatno poslovno angažujete – slede vam i novčani prilivi. Opustite se, rasteretite – dan je dobar za druženja, za izlaske i provod.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Read More