ASTRO ZA PONEDELJAK: Device muči situacija na POSLU; Vagama SMETA ponašanje partnera, a Ribe NISU ZADOVOLJE poslom!

Astro

Danas se zanimljive osobe mogu pojaviti u životu Blizanaca…

Olga Savić  |  

Ilustracija; Foto: ViDI Studio/Shutterstock​

Ilustracija; Foto: ViDI Studio/Shutterstock​

.

OVAN

Danas možete malo oklevati kada su vaši poslovni potezi u pitanju. Niste sigurni kako da se postavite prema zahtevima saradnika. Kada je emotivni segment u pitanju, vaša sumnjičavost i posesivnost su jako probuđeni.

BIK

Prilično teško vam padaju današnje poslovne obaveze, jer nemate pravu rešenost niti fokusiranost. Trudićete se da završite samo ono što je najneophodnije. Sa voljenom osobom možete imati kvalitetnu komunikaciju i provedeno vreme samo ako se opustite.

BLIZANCI

Dobro raspoloženje ali neorganizovanost, pa ćete tokom ovog dana biti u velikoj meri u raskoraku kada su obaveze u pitanju. Moguće je da ćete neke stvari morati da odložite za sutrašnji dan. Danas se neke zanimljive osobe mogu pojaviti u vašem okruženju.

RAK

Trudite se da pokrenete jednu situaciju u poslovnom segmentu i ne dopada vam se što dobijate nedefinisane odgovore ili odlaganja. Ne odustajte od onoga što ste namerili. Osećate veliku potrebu za emotivnim partnerom, ali ga nemojte pritiskati svojom preteranom brižnošću.

LAV

Imate veliku inicijativu i želju da neke situacije pokrenete, ali ćete ipak morati da se zadovoljite delimičnim uspehom. Niste sigurni kakav ste utisak ostavili na jednog saradnika. Dan kada se u emotivnim relacijama treba okrenuti ka strasti i ne pokretati bitnija pitanja.

DEVICA

Muče vas situacije u poslovnom segmentu, ali ćete se truditi da date maksimum i pokušate da ih razrešite. Imate zanimljive komunikacije sa saradnicima, možete dobiti i novu ideju. Osećate prisnost i bliskost sa voljenom osobom, dobar dan za emotivni susret.

VAGA

Može biti nesporazuma u komunikaciji sa kolegama ili saradnicima. Nemojte dozvoliti da se stvari zalaufaju, presecite ih na vreme da ne bi otišle u neželjenom pravcu. Smeta vam što voljena osoba ne reaguje na vaše primedbe i skloni ste durenju.

ŠKORPIJA

Teško ostvarujete komunikaciju sa jednom osobom u poslovnom okruženju. Imate osećaj da vam druga strana nešto zamera ili da krije stvari od vas. Iako se voljena osoba trudi da vam ugodi, niste spremni za potpunu otvorenost i prepuštanje nežnostima.

STRELAC

Ponadali ste se da ćete veću obavezu uspeti da završite tokom današnjeg dana. Međutim, okolnosti su se promenile i verovatno je da ćete morati da date prioritet drugim stvarima. Zbunjeni ste nečijim ponašanjem jer ne znate da li flertuje sa vama ili se samo ponaša prijateljski.

JARAC

Niste sigurni da li je poslovni partner ili saradnik bio iskren u obećanjima prema vama. Ne preispitujte previše, ionako će vreme ubrzo razrešiti ovu situaciju. Emotivni partner je čas nežan, čas odsutan i prosto niste sigurni kako da se postavite prema njegovim promenama ponašanja.

VODOLIJA

Neki poslovni saradnici se ne pridržavaju dogovora, ali još uvek ćete imati strpljenja da vidite u kom pravcu će se situacije ovde odvijati. Ako vas voljena osoba optužuje da flertujete ili da se nekorektno ponašate prema njoj, razmislite – možda i jeste u pravu.

RIBE

Jako vam smeta što vam je saradnik obećao nešto, a sada se izvlači i traži opravdanja za sebe. Niste zadovoljni odvijanjem situacija i osećate pritajeni bes. U izuzetno ste romantičnom raspoloženju, ali ne uspevate da nađete dovoljno vremena za partnera.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Read More