BATALITE SVE! NEDELJNI HOROSKOP DO 30. SEPTEMBRA: Dok sebe ne dovedete u red, ništa nećete postići u životu!

Pred vama je vreme kada ćete svojim očima videti da ništa nije sigurno, zapisano u vremenu, već da svako svoju sudbinu kroji!

 

OVAN

 

Svi Ovnovi koji u poslednje vreme žive kao na traci, biće primorani da daju sebi malo oduška. Očekujte neprijatnost na zdravstvenom planu, koje će vam predočiti da ste ovoga puta zaista preterali. Neka vaša nova mantra bude – moje telo, moj hram. Istežite se, dišite, hranite se zdravo, spavajte po osam sati, ma i deset ako treba! Ovu nedelju posvetite oporavku.

 

BIK

 

Razmislite, šta vam više nije potrebno u životu? Šta ste prerasli? Koji ljudi iz vašeg okruženja više zaista nisu vredni vaše pažnje? Dobro razmislite, jer vam velika promena dolazi ove nedelje. Napravite prostora za nju. Promene vas bole, posebno one nagle, znamo, Bikovi. Ipak, znate i sami koliko dugo već čekate da se nešto dogodi. Oslobodite se tereta i nećete se pokajati.

 

BLIZANCI

 

Ne postoji samo jedan način kako se povezati sa prostorom i vremenom, imajte to na umu. Pronađite zato novi put kojim ćete ići ove nedelje, koji će u vaš život uneti dozu stabilnosti i mira, tačno onu koja vam je trenutno preko potrebna. Na tom putu naučićete nešto novo, što će vam kasnije biti potrebno. Mnoga će vam se vrata otvoriti nakon jednog takvog koraka. Lepote čekaju!

 

RAK

 

Ne postoji loša sreća. Loše stvari zapravo su prerušene radosti, jer iz njih učimo i postajemo jači. Možda vam previše optimistično zvuči, ali priznaćete da je ovo istina. Kako nedelja bude odmicala, shvatićete da neke stvari moraju da se raspadnu da bi napravile temelj za fantaziju koja dolazi. Isto važi za sva životna polja. Ukoliko volite snažno, verujte da ćete prebroditi muke i nastavite pravo. Neće vam ništa promaći.

 

LAV

 

Kako mislite da promenite svet oko sebe ako prvo sebe ne dovedete u red? Batalite sve što ste do sada pokušavali da pokrenete i skoncentrišite se na sebe. Radite na sebi. Onog trenutka kada sobom budete zadovoljnu možete krenuti u nove pobede i neće vam se činiti da ste najveći baksuz na svetu, kao što je to sada slučaj. Kada bude trebalo da donosite neke važne odluke, imajte u vidu da bi trebalo da verujete osećaju. Pred kraj ove nedelje, biće vreme da poslušate sebe i napravite čudo.

 

DEVICA

 

Sve što vam se dešava – dešava se s razlogom i u pravo vreme. Magija je u verovanju i poverenju. Zvezde vam savetuju da budete strpljivi, a onoliko koliko uspete da budete, toliko će vas i nagraditi. Sve po zasluzi! Posvetite se sebi koliko i drugima, te pokušajte da izvučete najbolje, kad su zvezde već raspoložene da čašćavaju.

 

foto: Profimedia

VAGA

 

Tokom nedelje koja sledi saznaćete da li je unutrašnji mir mit ili istina. Svesno ćete ući u celu tu priču, a zatim i dobro razmisliti o sopstvenoj filozofiji života. Zanimaće vas radionice, seminari na tu temu… samo da dokučite da li je moguće biti u miru sam sa sobom ili je to nešto što vi nikada nećete iskusiti. Prekipelo vam je od obaveza koje imate i zato je na redu veliko čišćenje! Isključite se iz sveta i osamite se malo ako vam to zaista treba. Čovek nikada ne greši u želji da se pozabavi sopstvenom spiritualnošću.

 

ŠKORPIJA

 

Ove nedelje, svi će raditi ono što im vi kažete. Neverovatno, ali istinito! Tako ćete dobro komunicirati, da ćete i sami sebi zvučati fantastično. Zamenićete agresiju s asertivnošću, a predrasude saosećanjem i postaćete, makar na kratko, osoba sa kojom apsolutno svi žele da su u nekom kontaktu. Potrudite se da iskoristite svoju novostečenu moć u dobre svrhe.

 

STRELAC

 

Kreativnost i sloboda – ove nedelje imaćete je za izvoz! Niodkoga nećete tražiti potvrdu da je tako, već ćete uživati u idejama koje budete proizvodili poput mašine, a zatim i u oslobađanju istih. Takođe, sva pravila koja će postojati za vas su ona koja sami budete osmislili. Nemojte ih nametati nikome, već pokušajte da se lepo namestite u njihovim okvirima, a da ne ugrozite slobodu koja vas je snašla kao pala s neba. Zračićete pozitivnom energijom.

 

JARAC

 

Vi i dalje kujete planove kao da ne znate da nad nama svima “visi” već jedan veoma detaljan plan. Opustite se malo! Iskoristite predstojeće dane tako što ćete, za promenu, pratiti šta vam se dešava. Osluškujte sebe, spoznajte da li vam to uopšte prija ili je vreme za promene. U odnosu na veliki plan, pravite svoje tako da za sve imate po jedan mali cilj kojem ćete stremiti. Dozvolite sebi da smireno dođete do vrhova koje ste nekada samo sanjali.

 

VODOLIJA

 

O novcu nećete morati da brinete uopšte, posebno one Vodolije koje su još i štedele u poslednje vreme. Vreme je da svoju veliku zaradu podelite sa nekim ko vam je drag. Ukoliko još tragate za tom osobom, postaćete svesni da vam je pred nosom već neko vreme. Pokušajte da ostanete umereni i staloženi. Živeti u trenutku je veoma lekovito i svi to širom sveta preporučuju, ali ipak razmišljajte i o nekoliko dana unapred. Biće vam lakše.

 

RIBE

 

Mudri ste i znate šta je za vas dobro a šta nije. Ukoliko vam neko zadaje glavobolje, spakujte svoje stvari i idite odatle, spasite se, uprkos onom prvom instinktu koji vam se javlja – da se povučete u sebe i zatrpate se poslom. Pestanite da koristite posao kao beg, jer šta ćete da radite kada vas teskobe tamo snađu? Dajte sebi koliko god vremena da vam je potrebno i naučite kako da se nosite sa emocijama koje iz vas kuljaju iz dana u dan.

 

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Vogue.in/Foto: Profimedia)

NE PROPUSTITE

DELIMIČNO POMRAČENJE SUNCA NA PETAK 13. OBELEŽIĆE NAREDNIH 6 MESECI: Evo koga čeka razvod, loš seks, koga selidba, A KOGA POKLON LJUBAVI

HOROSKOP OTKRIVA KO ZABORAVLJA NA STRES I PROBLEME: Zvezde su začarale ovaj znak Zodijaka

HOROSKOP OTKRIVA KO ĆE SE ODBRANITI OD LJUBAVNE NESREĆE: Ovaj znak čekaju veliki izazovi sudbine!

MOŽETE DA IM ZNAČITE DO NEBA I NAZAD, ALI OVA 4 ZNAKA OBOŽAVAJU DA VARAJU: Želja za raznovrsnim seksualnim životom kod njih je JAČA OD SVEGA!

 


Kurir

Autor: 
Kurir