BEZ TRUNKE FOTOŠOPA! OVAKO STVARNO IZGLEDA TELO KORTNI KARDAŠIJAN: Majka troje dece u minijaturnom kupaćem POKAZALA SVE (FOTO)

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan protekle nedelje odmarala je u Italiji sa dečkom, decom i nekolicinom prijatelja. Paparaci su je fotografisali tokom jednog od mnogih dana uživanja na jahti, te čitavom svetu obelodanili kako ona zaista izgleda.

 

foto: Profimedia

Kortni se već našalila kako se i te kako vidi da su joj se sve špagete, pica, riba i mnogi deserti koje je pojela „zalepili“ na kukove, međutim, čak i pošto su nefotošopirane fotografije ugledale svetlost dana, čitav svet se složio da poznata mama izgleda sjajno.

 

foto: Profimedia

U jednodelnom kupaćem kostimu malo šta je prepustila mašti.

 
 

(Kurir.rs/Foto: Profimedia)

NE PROPUSTITE

RADO DELI SVOJE ZNANJE! KORTNI KARDAŠIJAN: To je trenutak kada treba pažljivo da slušate sagovornika, TADA VAM GOVORI ONO ŠTO ZAISTA MISLI (FOTO)

NEPUNIH 20 GODINA RAZLIKE MEĐU NJIMA, A NE ZNA SE KOJA JE SEKSEPILNIJA: Poput Čarlijevih anđela, poznate sestre pozirale sa pištoljima na vodu, ALI MALO ŠTA PREPUSTILE MAŠTI (FOTO)

(FOTO) RIJALITI ZVEZDA SA DEČKOM U PARIZU: Kao zaljubljena tinejdžerka, pod Ajfelovom kulom na ramenima 14 GODINA MLAĐEG

(FOTO) ŠTA JE OVO OBUKLA: Kim Kardašijan baš NEMA SREĆE na društvenim mrežama! Pokušala da fura novu modu, DOŽIVELA FIJASKO!

 


Kurir

Autor: 
Kurir