BILA JE NAJMRŠAVIJA PEVAČICA , PROZIVALI JE DA JEDINA BEZ OBLINA! Sada se STVARNO UGOJILA i fanovi su imali nešto da joj poruče

Ona je uvek bila sinonim za vitko telo, a sada se pojavila potpuno neprepoznatljiva! Pevačica Tejlor Svift se od početka svoje karijere mnogo menjala, ali jedna stvar u vezi sa njom je uvek bila ista, a to je bio izrazito vitak stas.

Tejlor se uvek isticala manekenskom građom, bez naznaka bilo kakvih oblina.

 

foto: Profimedia

I taman kada je izbacila novi album i njime pokazala, kako ističe, duhovni preobražaj, čini se da je rešila da to isprati i fizičkom transformacijom, pa se nedavno pojavila izgledajući bitno drugačije od onoga što su fanovi navikli da vide kod nje. A naravno, nisu samo fanovi ti koji su uočili promenu. Tu su i novinari koji su odmah postavili pitanje da li je trudna.

 

foto: Profimedia

Pevačica nije komentarisala ni pitanja medija, a ni komentare fanova koji su raznoliki, ali preovlađuju oni u kojima se izražava oduševljenje njenom transformacijom.

– Tejlor se ugojila i oduševljena sam – kaže jedna devojka.

 

– Prvo Rijana, a sad Tejlor. 2018. godina je i zvanično godina debelih devojaka, zato navalimo – komentar je druge devojke na Tviteru.

 

foto: Profimedia

Da li je zaista trudnoća u pitanju, pokazaće vreme, a Tejlor dotle može da uživa u pohvalama fanova na račun njenog izgleda.

 

(Kurir.rs/Zena.rs/Foto: Profimedia)

 

NE PROPUSTITE

SVI SU PROGNOZIRALI KATASTROFU, GOVORILI SU DA JE PRESTARA! Mogao je da oženi koga želi, ali je izabrao NJU i nije pogrešio

(FOTO) ČUVENOG HOLIVUDSKOG LEPOTANA SVI VOLIMO, ali su ga brčići definitivno unakazili

(FOTO) PRONAŠLI SMO FOTOGRAFIJE ANĐELINE DŽOLI KADA JE BILA PLATINASTA PLAVUŠA… I to zaista ne izgleda nimalo dobro!

 


Kurir

Autor: 
Kurir