BILA JE NAJUSPEŠNIJA DEVOJKA OD SVIH: Nestala je iz javnosti, RAZVOD OD BRITANCA promenio joj je život, a danas IZGLEDA SKROZ DRUGAČIJE

Srpska glumica Radmila Tomović već godinama se ne pojavljuje na javnim događajima, ali ni na filmskom platnu niti TV ekranima.

Šarmantnu Radmilu Tomović televizijska publika zavolela je u seriji „Lisice“, koja je dvehiljaditih godina imala ogromnu popularnost, a u kojoj je tumačila lik Nade.

 

Bila je najstarija i najuspešnija od svih devojaka u seriji, muškari su je obožavali, a ona ih je posmatrala sa distance, mada je bilo onih koji su uspeli da osovoje njeno tvrdo srce. Slična situacija dešavala se i u njenom privatnom životu, o kome je retko govorila za medije. Radmila Tomović danas ima 47 godina, a iako se nije odrekla glume, posvetila se isključivo daskama koje život znače. Odlučila je da vodi miran i povučen život daleko od očiju javnosti, ne pojavljuje se na gradskim dešavanjima i posvećena je igranju pozorišnih predstava. Nekada plavokosa glumica promenila je i imidž, pa sada ima dugu svetlo smeđu kosu, zbog čega je mnogi u prvi mah i ne prepoznaju.

Radmila Tomović bila je udata za britanskog koreografa Pitera Endrua Grinvuda, a imala je, kako kaže, tri velike ljubavi.

 

… jer Atelje 212 je… #radmilatomović #glumica #predstava #misli #citat #60godina #jubilej

Објава коју дели Atelje 212 (@atelje212) дана 9. Дец 2016. у 1:41 PST

– Prva ljubav mi se dogodila na prvi pogled. Druga je delovala kao beznadežna, da bi se posle dugog, dugog vremena ispostavilo da nije. Treća je bila potpuno neuobičajena i velika, kao bajka, to je bio moj brak. Moja storija je do sada, dakle, tri ljubavi i tri „mađije“. Danas mi možda treba malo više vremena ili imam neke odbrambene mehanizme zbog kojih mi zaljubljivanje sporije i teže ide – ispričala je svojevremeno u jednom intervjuu.

 

Pored svega, ističe da njen bivši suprug ipak ima posebno mesto u njenom životu. Razvod joj je ipak, prema sopstvenom priznanju, promenio život.

– Baš poseban, poseban, i drugačiji bio je moj bivši muž. Žena posle razvoda nauči da može da uđe i u drugi brak, treći… Ne treba, naravno, baš preterivati po principu „čim se zaljubim, odmah se i venčam“, jer mislim da se onda potroši matrica i sve obesmisli. Verujem da žena posle razvoda nauči i to da je život nešto sasvim drugo od onoga što sa svim romantičnim predrasudama očekuje kada stupa u brak – rekla je glumica. Još fotografija na kojima možete videti kako sada izgleda pogledajte u galeriji.

 

Kurir.rs/Blic/Nebojša Mandić 

 

 


Kurir

Autor: 
Kurir