Četiri horoskopska para koji su SUĐENI JEDNO DRUGOM

Astro

Svi odnosi prolaze kroz teške trenutke, a koliko će se dobro nositi sa njima zavisi od tipova ličnosti, ali i od kompatibilnosti samog para.

Izvor: tvojastrolog.com/Mira  |  

Foto: Minerva Studio/Shuttrstock

Foto: Minerva Studio/Shuttrstock

.

Između ova četiri para postoji slaganje koje prevazilazi sve druge kombinacije u Zodijaku. Oni su srodne duše i ljubav koju imaju jedni prema drugima prevazilazi fizičku – ona ​​je duhovna.

Ovan i Ribe

Ovde su suprotnosti koje se privlače. Oba horoskopska znaka se gotovo uvek suprotstavljaju u nekom obliku, čak i nakon što su hronološki susedna. S jedne strane, Ovan je jak i strastven, dok je s druge strane Riba mnogo složenija i intuitivnija.

Primetno je da se oba ova znaka Zodijaka međusobno guraju i povlače kao i da su česti sukobi. Dok će se Ovnovi pobrinuti da Ribe na vreme predaju svoje zadatke i za odgovornosti domaćinstva, Ribe će osigurati da Ovnovi znaju za novi sladoled koji je nedavno stigao u prodavnicu ispred njihove kuće. Jednostavno rečeno, sav posao i nikakva igra čini Ovna dosadnim dečakom. A Ribe će osigurati da se Ovan ne pretvori u dosadu.

Lav i Vaga

Još jedan klasičan slučaj suprotnosti, ali razlika je u njihovim pogledima na život. Lav je srce zabave – on je napredan, otvoren, a ponekad i bezobrazan. On misli svojim srcem, a može postati nesmotren u određenom trenutku. Ovo ga čini ranjivim, a samo Vaga može bez prisile da ga zauzda. S druge strane spektra, Vage su tihe, miroljubive jedinke, koje prave sjajne uticaje zahvaljujući svojoj sposobnosti da dešifruju emocije i deluju kao železničke šine za Lavovu olupinu.

Takođe, mora se reći da je njihov odnos, kao i svaki drugi na ovoj listi, izuzetno simbiozan. Vage ponekad mogu da postanu prilično neodlučne, neprestano razmišljajući i preispitujući odluke. Ovde Lav može da deluje kao adrenalinski nalet koji je potreban da se donese odluka i reši problem. Lav je blistav, neko ko zaslepljuje tlo po kojem hodate, a Vaga vodi računa o svojoj prizemljenoj prirodi i nema potrebu za takmičenjem. Oni su verovatno savršeno pogodni, jer dele najzanimljivije razgovore koje ikada možete da imate.

Devica i Vodolija

Oni formiraju vrstu parova kakvu biste očekivali u muzeju. To su štreberi sa svojim genijalnostima i temama koje niko nikada ne bi mogao da shvati. Ovakav par je iznad ostalih u smislu intelektualnih sposobnosti, na šta su izuzetno ponosni. Ne bi bilo uzalud reći da su žestoki zaštitnici onog drugog, a istovremeno i zaljubljeni jedno u drugo.

Kad se njihove ličnosti razdvoje, Devica je Votson, a Vodolija Šerlok Holms. Devica to posmatra i primećuje, dok Vodolija svoje misli pretvara u akciju. Ali tu se njihove razlike završavaju i počinju sličnosti. U subotu uveče, kada svi izlaze u klubove ili uživaju u baru, ovaj par se uvlači u ćebe i gleda dokumentarne filmove o džungli, dok grickaju kokice. Njihovi razgovori su uvek fascinantni, jer mogu da se nastavljaju i nikada im ne zafale teme.

Blizanci i Strelac

Ovaj par se nikada neće raspasti, jer su skoro isti ljudi. Oboje vole da izlaze, da su aktivni i da istražuju nove stvari. Ova veza je jednostavno savršena. Zajedno kreću u avanture, odlaze na daleke, udaljene lokacije i uče nove veštine.

Blizanci i Strelac dva su znaka Zodijaka koji bi voleli da vode aktivni stil života i da im nikada ne bude dosadno. Nikad ne bi bili poput stereotipnih parova, odlazili u skupe restorane i uživali u skupocenim obrocima, već bi radije otišli ​​na čistinu usred šume, gde mogu u miru da sede i razgovaraju o svom životu.

Read More