Četiri TRIKA koji će vas učiniti SAVRŠENOM ŽENOM I U KREVETU!

Ljubav i seks

Dopustite mu da u ogledalu posmatra vaše aktivnosti i ostanite u visokim potpeticama – nećete verovati koliko ćete ga uzbuditi…

Izvor: Zenski magazin  |  

Foto: FXQuadro/Shuttrstock

Foto: FXQuadro/Shuttrstock

.

Iako se o ukusima ne raspravlja, kada je reč o muškarcima i se*su, postoje zajedničke dodirne tačke. To se odnosi na nekoliko ženskih poteza kojima nijedan muškarac ne može da odoli.

Ogledalo

Nabavite ogledalo i postavite ga u sobu na mesto sa kojeg možete pratiti vaše se*sualne trenutke. Muškarci uživaju u gledanju svoje partnerke tokom intimnih odnosa, pa ako ste dovoljno smeli, priuštite mu zadovoljstvo.

Štikle

Muškarci smatraju da su žene u visokim potpeticama izuzetno privlačne. Dakle, za promenu, tokom seksa ostanite u omiljenim štiklama.

Masturbiranje

Za muškarca ne postoji erotičnija scena od one u kojoj se žena sama zabavlja. Dočekajte ga u krevetu i pokažite mu na koji način funkcioniše vaše telo – nećete verovati koliko će ga to uzbuditi.

Fotoaparat

Ponesite fotoaparat ili kameru u spavaću sobu i zabeležite nekoliko vrućih trenutaka kojih će se vaš muškarac rado prisetiti. Naravno, to radite samo ukoliko ste sigurne da se neće okolo hvaliti fotografijama, a najbolje je da ih odmah nakon gledanja obrišete ili čuvate kod sebe.

Read More