Da li ste raspoloženi za druženje i poklone?

Kuhinja je srušena ali Pidžama party se nastavlja!

Danas se družimo iz kuhunje moje mame, biće tu i neki dragi gosti, ali ćemo i ove nedelje podeliti poklone onima koji gledaju i komentarima učestvuju u Pidžama žurci. U 10 sati se gledamo na fejsbuk strani Hrono kuhinja.

Moja kuhinja je razlupana, ali je zato na raspolaganju mamina. Vidimo se u 10 sati na fejsbuk strani Hrono kuhinja #mornings #breakfast #sundayvibes #food #giveaway #pijamaparty

A post shared by Ana Cubela (@hronokuvarica) on Jun 10, 2018 at 12:09am PDT


hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

Danas na raspolaganju imamo dva paketa. U svakom će biti vrhunski balzamiko, parmezan i kuvar “Posna hrono kuhinja” jer je sad vreme posta. Pa tako, ako postite ili ste u restriciji, ostavite bazamiko i parmezan da vas sačekaju, jako dugo mogu da stoje.

Ja se uključujem LIVE iz mamine kuhinje, spremamo doručak, pričamo, družimo se. Pišite, komentarišite, a nakon završetka videa, kačite svoje slike. Što u pidžamama, što doručka. I pitajte šta god želite, odgovaram uživo. Ai nakon LIVE videa.

Knjiga može da se se poruči preko bloga

 

Kada odete na stranu možete pogledati centralno mesto, skoro na početku strane, gde stoje svi video snimci i u nekom trenutku će se pojaviti jedan sa crvenom oznakom LIVE. Kliknite na njega.