Dok je imala trudove pila je VINO, ŠMINKALA SE I FENIRALA: Želim da budem LEPA na porođaju!

Zanimljivosti

U sred noći je dobila trudove, ali umesto da se uputi u bolnicu počela je da se šminka i snima, a u pomoć joj je pritekla njena sestra da je isfenira kako bi bila lepa tokom porođaja.

Izvor: prva.rs  |  

.
.

Trudnica Kiera Kajles želela je da na porođaj ode našminkana i isfenirana i zato je kada je u 5:30 ujutru dobila trudove odmah počela sa sređivanjem.

“Spremite se sa mnom za porođaj. Imam trudove, ali nisu jaki pa mogu da govorim, jer ko ne želi da izgleda super dok rađa dete”, rekla je ona na početku klipa gde je počela sa konturisanjem lica.

Ona je dodala da misli da je to što radi zabavno i da će joj kasnije biti drago da gleda ovaj video, a zatim je u ruke uzela čašu vina i dodala: “Sestra mi je sipala čašu vina, jer mi je babica rekla da popijem jednu pre porođaja i probam malo da odspavam. Ko bi to odbio?”

Na videu joj se u jednom trenutku pridružuje i sestra koja je fenira, a Kiera je svoje pratioce upitala koga još poznaju da sa tako isfeniranom kosom ide na porođaj.

Ona je tokom videa imala nekoliko slabijih trudova, ali je uspela da završi to što je naumila i na kraju je rekla: “Idem sada malo da odspavam, idući put kad me vidite imaću bebu i verovatno pelene”.

Read More