Druga polovina 2023. godine SREĆU unosi u život OVIH znakova: Za njih će se NOVAC LEPITI i srodne duše će napokon biti u njihovom zagrljaju!

Astro

Astrolozi predviđaju velike preokrete u životu tri znaka Zodijaka u drugoj polovini 2023. godine.

Izvor: Blic Žena/Selena Ribić  |  

Foto: Krakenimages.com/Shutterstock

Foto: Krakenimages.com/Shutterstock

.

Predstavnici ovih horoskopskih znakova započeće novi život u drugoj polovini godine i ovaj period je period njihovog cvetanja.

Vaga

Predstavnici ovog znaka promeniće svoje živote zbog druge osobe. Ova osoba će nakon 3. avgusta imati veliki uticaj na život Vage. Savetuje se da ne donosite impulsivne odluke, da ne žurite i ne otvarate se svima. Nemojte slepo da verujete novim osobama u svom životu jer možda nisu onakve kakve se čine na prvi pogled. Međutim, susreti će neizbežno izazvati promene, moraćete to da prihvatite.

Bik

Bikovi će se osećati kao pobednici, uspeće bukvalno u svemu. Usamljeni Bik će imati sreće u ljubavi – upoznaće srodnu dušu s kojom može izgraditi čvrstu zajednicu. Oni Bikovi koji imaju porodicu uspeće uskladiti odnose sa svojom srodnom dušom i rešiti neke dugogodišnje sukobe. Na poslu će Bikovi imati odličnu priliku za zaradu. Uopšteno, novac će se lepiti za vas – možete dobiti na lutriji, dobiti neočekivani bonus ili skupi poklon. Osim toga, osoba koja vam dugo duguje vratiće dug. Novi projekti Bikova biće uspešni, važno je samo slušati svoju intuiciju, ona će vam reći kojim putem ići.

Rak

Predstavnici ovog vodenog znaka ući će u najuspešnije i najpovoljnije razdoblje. Rakovi će moći brzo i bezbolno rešiti nagomilane probleme i zadatke. Zvezde savetuju rad u timu. Nema vremena za sukobe, kolege su vaši prijatelji i saradnici, udružite snage i postićićete zajednički cilj. Moguća su obećavajuća poznanstva za Rakove koja će pridoneti pozitivnim promenama u njihovim ličnim životima i u karijeri.

Read More