Dva poznata RUSKA ASTROLOGA tvrde da će OVAJ ZNAK do kraja septembra PLIVATI U NOVCU!

Astro

Evo koji znak može da očekuje materijalno blagostanje do kraja septembra!

Izvor: Blic Žena/ Stefana Pavlović  |  

Ilustracija; Foto: Maja Marjanovic/Shutterstock​

Ilustracija; Foto: Maja Marjanovic/Shutterstock​

.

Poznata ruska astrološkinja Tamara Globa, kao i njena koleginica Vasilisa Volodina, navele su jedan te isti znak kao onaj koji će krajem leta, odnosno narednih 15-ak dana profitirati, bar kada je reč o finansijama i napretku u karijeru.

Globa i Volodina kao glavnog srećnika u poslednjim danima leta izdvojile su OVNA!

Tamara je istakla da bi Ovan u vrlo bliskoj budućnosti mogao da dobije značajnu povišicu na poslu. Ona je takođe savetovala da ukoliko ste oklevali, sada definitivno obavite razgovor sa nadređenim i zatražite povećanje plate ili bar bonus. Zvezde su vam trenutno naklonjene, iskoristite to! Ova astrološkinja veruje da će vam rukovodioci izaći u susret, a ovo je odličan trenutak i da poradite na svojim poslovnim ciljevima, te da u kompaniji iznesete svoje ideje i predloge.

Trenutno je veoma plodno vreme za Ovna – puno projekata i ciljeva ima priliku da bude ostvareno, piše “Teleprogramma.pro”.

I Volodina izdvaja Ovna kao znak kome će novac krajem leta doći lako u ruke i bez mnogo muke. Kako je istakla, lako će im doći nove poslovne prilike, koje sa sobom nose veliku šansu za zaradu, daleko veću nego onu kojom sada raspolažu, ona savetuje Ovnovima da zapnu na novom poslu i u vezi novog projekta – svaki trud će se isplatiti.

Ona je dodala da će Ovnovi imati toliko sreće sa parama, da bi lako mogli da kupe i dobitnu srećku. Novac će im dolaziti sa različitih strana i na neočekivane načine.

Volodina je naglasila i da će Strelčevi imati puno sreće kada je reč o finansijama u septembru.

Read More