Dženifer Aniston otkrila tajnu savršene linije

Foto: Profimedia

Iako je pre nekoliko dana proslavila svoj 45. rođendan, na njenom savršenom telu zavide joj mnoge, čak i dosta mlađe žene širom sveta. Slavna Dženifer tvrdi da je jako bitna fizička aktivnost, ali ne ona koja je preterano zahtevna.

– Vrlo je jednostavno. Trčim i treniram svaki dan – kaže Džen, koja svakog drugog dana izdvoji po dva sata za jogu, a potom trči 20 minuta na traci.

Ostalim danima, Dženifer trenira akvabik i Budoken – trening inspirisan borilačkim veštinama, koji podrazumeva mnogo brzih udaraca i šutiranja, a tako se ekstremiteti odlično zatežu.

Osim toga Dženifer tvrdi da dosta mogu da pomognu i vežbe koje svako od nas može raditi kod kuće svakog dana, te je dala svoj predlog za jednu od njenih omiljenih: jednostavno, sedite na pod, a leđa prislonite uza zid. Ispružite noge i savijte stopala ka dole. Podignite desnu nogu od poda što više možete, a da vam nije neudobno i držite stopalo i dalje savijeno, a koleno fiksirano. Spustite nogu, ali ne dodirujte pod i ponovite ovo kroz 4 seta od 20 ponavljanja sa obe noge.